Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ismerkednétek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ismerkednétek olyan pasival, aki másokkal is összejár?

Figyelt kérdés
Megismertem egy pasit, aki jófej, lehet vele beszélgetni, de közölte, hogy más lányokkal is szexel, nincs velük együtt, csak dugni járnk össze, és lehet, velem is csak ezt akarná. Ti ebbe belemennétek? Az nem zavar, hogy csak szexelni akar, de hogy mellettem másokkal is, az durva.
2023. jún. 11. 11:14
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
88%
Ehhez kell gusztus rendesen. Nekem nincs.
2023. jún. 11. 11:19
 2/20 A kérdező kommentje:
Pasit se értem, mégis hogy gondolja, hogy ebbe belemegy egy épeszű nő.
2023. jún. 11. 11:21
 3/20 anonim ***** válasza:
78%

Őszinte volt, csak dugáson jár az esze, nem a komoly kapcsolaton.

Ki az a hülye, aki belemegy?

2023. jún. 11. 11:22
 4/20 anonim ***** válasza:
58%

Miért lenne durva, hogy másokkal szexel, szeretőket tart? Inkább az a durva, hogy a nők ebbe belementek! Mármint 90%,hogy a pasi ugyanazt mondta nekik, mint neked, hogy vannak/lesznek mások is és mégis beleegyeztek!!!

A pasas csak odamehet, ahová engedik!!!

Ne feküdj le vele, ha nincs hozzá gyomrod és kész. Nem kell itt lehordani őt, a nőket se félreértés ne essék, de azért elgondolkodtató, hogy a férfira hegyezed ki miközben csak az alkalmakat fogadja el, amit a nők adnak. :D

N

2023. jún. 11. 11:23
 5/20 A kérdező kommentje:
A szexkapcsolat még elfogadható is lenne, de az már nem, hogy mellette több csaj is.
2023. jún. 11. 11:24
 6/20 A kérdező kommentje:
Ezekkel a nőkkel rendszeresen összejár, van hogy nap nap után követik egymást.
2023. jún. 11. 11:25
 7/20 anonim ***** válasza:
81%
de neki, csak szexkapcsolat számít egyelőre, ki akar élvezni.
2023. jún. 11. 11:25
 8/20 anonim ***** válasza:
63%

De hát majdnem mindegyik férfi így csinálja CSAK NEM KÖTI a nők orrára, hogy rajta kívül más(ok) is van(nak). :D

Ezen mi olyan hihetetlen, vagy meglepő? Hamarébb az, hogy tök korrekt volt. Kevés pasas az!

2023. jún. 11. 11:26
 9/20 anonim ***** válasza:
28%
csak hát kedves kérdező, te is ilyen férfiak jönnek be, valld be!
2023. jún. 11. 11:26
 10/20 A kérdező kommentje:
De így hogy tudjátok, hogy vannak más nők is, belemennétek?
2023. jún. 11. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!