Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik házasként leveleznek és ismerkednek másokkal azok hűségesek maradnak a párjukhoz?
Vagy ez csak duma?
Mit gondoltok?
(Kort írjatok.)
Ha csak levelezésről van szó és persze nem szexuális témában, - akkor igen hűségesek.
Ez elfogadható.
Ha flörtölnek meg találkozgatnak az már nem! Ott már tuti több van.
N/43.
Aki házasságban vagy sima párkapcsolatában ezt csinálja az elmehet a búsba. Én is be tudom jópofiskodni magam elég sok bugyiba, nem nagy kunszt. De ha már az a megoldás, hogy monogám akkor jópofizzon már másokkal. Legyen elég a családja, a baráti köre esetleg a kolegák, ha vannak.
30/f
De ha már az az elgondolás, hogy monogám, ne jópofizzon már másokkal.* bocs több verzión is gondolkodtam :D
30/f
# " Bírom" az ilyen földhözragadt gondolkodásmódot...(2)
-Itt rengeteg házas pasi vadászik jobb húsra' mint ami otthon van.-Azzal ugye nincs gondod?
Aki meg "jópofizik" -beszélget mert ráírtak az meg menjen a búsba?
Ha valaki foglalt akkor csak a párjával társaloghat? -Tiszta középkor komolyan mondom.
Soha nem udvaroltatok magamnak az életben sem de ha kérdeznek válaszolok ha úgy gondolom.
Ja és a párom ezt tudja és neki is meg van engedve- mert nem az az elmaradott sárban tocsogó féltékenykedő gondolkodásunk van mint egyeseknek.
Kérdező! Igen hűségesek vagyunk.
"Legyen elég a családja, a baráti köre esetleg a kolegák, ha vannak."
Olvasd már végig a kommenteket, mielőtt minősítgetsz te szerencsétlen.
Amúgy a férfiakra is vonatkozik, hogy nem kell ennyi ember mellett plusszba jópofizni.
30/f
# 7. Attól,hogy egyeseknek nincs senkije -még másoknak lehet sok mindenkije'-barátja ,kolléga,házastárs sőt jópofizó" levelező partnere is.
- Attól,hogy te azt mondod "legyen elég" -még nem fog senki a szégyrntől a Dunába ugrani! -mert kb semmi közöd hozzá!
Ha a párom zavarná nem "jopofiznék".
Azthiszem nem én vagyok szerencsétlen...
Kérlek titeket ne bántsátok meg egymást.Mindenkinek van szabad véleménye.
Köszönöm.
Azon az állásponton vagyok én is ,hogy nem gond ha valaki csak társalog, -a kaland keresés már más tészta....
36/F
Van egy párom, családom, 6 közeli barátom és vagy 70 ember ismerős/munkatárs akikel ritkábban beszélünk. Nagyjából a barátnőm is így van eleresztve, az elég sok ember. Benne vagyunk egymás baráti ismerősi körében is. Ha emellé még negédeskednék más csajokkal ő meg hapsikkal az azért már nem értem miért lenne oké. Itt nem arról beszélek, hogy munkahelyváltás agy költözés és akkor dumálgatunk az új kolegával/szomszéddal hanem, hogy keresgélünk a neten. Hát ennyi ember mellet nem tudom, mi másért keresgélnék én a neten új embereket, hogy simogassuk egymás egóját vagy összejárkáljunk egy kis entyempentyemre. Márpedig a kérdés ilyen jellegű. :)
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!