Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiznátok olyan fiúval...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznátok olyan fiúval akinek nincs autója és jogsija sincs?

Figyelt kérdés
2023. jún. 9. 19:25
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

#30 Lehet! De mire eljut az ember a vizsgára, addigra azért nemkevés pénzt belefektet, ami olyankor a semmire ment el, és előfordul, hogy nem is a tanuló a hibás, hanem az oktató vagy a suli rendszere.

Ott van az említett ismerősöm, és én is oda jártam motorjogsira, de valami kaotikusan szar amit ott csinálnak. Jó ha heti 1x tudtunk menni, vagy hetek kimaradtak, mert elmentek nyaralni. Én azért nem a nulláról mentem vezetni, de így is 1 évig elhúzódott mire meglett a jogsim. Rutinon az oktató semmit nem mutatott, és ha magyarázott is,azt full szarul, csak állt a pálya szélén és telefonált. Városin két oktató vitt, na ott is az első csak azt hajtogatta hogy itt meg ott megbuktál stb, nem segített,hogy mire kell az adott helyen figyelni.

Na de eltértünk a tárgytól 🙂

2023. jún. 10. 09:23
 32/34 anonim ***** válasza:
29,30,31-es válaszokra : ő belátta, hogy alkalmatlan rá. Művész lélek volt. Azt mondta hogy nem akar balesetet. Nem az oktatókkal volt gond, 3x cserélt, és egyszer én is láttam vezetni.
2023. jún. 10. 09:49
 33/34 anonim ***** válasza:
100%

Lassan auto, haz luxus.

Eloszor hazat veszek, igy kocsim jogsim sincs, majd haz utan tervezek.

2023. jún. 10. 12:37
 34/34 anonim ***** válasza:
Sztm aki 2szer nem tudja létezni a jogsit, az ne is próbálja. Nem mindenkinek való. Na meg normális oktató kell...nem mindenhol van.
2023. jún. 10. 17:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!