Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznátok olyan fiúval akinek nincs autója és jogsija
sincs?
A kérdező szavazást indított:
40 szavazat
1/34 A kérdező kommentje:
Volt hasonló kérdés igen, de ez szavazattal tiszta, a komment káosz itt.
2/34 A kérdező kommentje:
Csak sikerült az ismerkedés helyett a közlekedésbe belőni, szóval ha moderátor megtalálja, vagy jelentitek, szóljatok neki, hogy cserélje ki az ismerkedés/randizás kategóriára. Köszi
Nem. Akiket én ismerek és nincs jogsija, mind olyan ultraszerencsetlen pasas.
(az autó nem érdekel ha nincs neki, nekem van).
2023. jún. 9. 19:31
4/34 A kérdező kommentje:
Lehet randizni, de abban biztos lehetsz, hogy a csaj panaszkodni fog ha neki meg van mindkettő. Nem egy női paszt hallottam már, hogy a pasi élvezi a kényelmet és mégcsak le sem akar vizsgázni.
Voltak ilyen kérdések, és persze ott is kommelteltek olyanok akik nőként írták, hogy ez nem gáz mert szívesen hurcolják a pasit, de ennek hitelessége az anonim oldalon megkérdőjelezhető, szóval inkább pasi írta. És egy kapcsolatban lesznek olyan esetek, mikor a pasinak kellene vezetni, mert mondjuk már gyerek van, és a nőnek otthon kell maradni. Meg azért nem mindenki pesti, hogy mindenhova el lehet jutni tömegközlekedéssel
2023. jún. 9. 19:35
Engem nem zavar, ettől függetlenül úgy gondolom, hogy nem árt, ha az embernek van jogsija. Mármint, ha tegyük fel, valakinek lesz családja, több gyereke, stb, akkor én nem tudom elképzelni, hogy csak az egyik szülőnek legyen jogsija. Szerintem rengeteg szituáció adódhat, ahol bizony szükség lenne a jogsira. Meg van ahol tök jó a tömegközlekedés, de valahol szinte alig lehet beszélni tömegközlekedésről. Szóval én emiatt nem kosaraznák ki valakit, viszont szerintem sok kényelmetlen szitu adódhat belőle ha az embernek már családja van, és csak az egyik félnek van jogsija. Viszont ha nem megyünk bele a hosszú távon adódó problémákba, csak erre a jelenlegi "randiznák-e olyan fiúval" dologra fókuszálunk, akkor én most emiatt tényleg nem kosaraznák ki valakit, mert azt, hogy valakinek nincs jogsija, azt nem tartom gáznak, szerintem ez nem egy gáz dolog.
2023. jún. 9. 19:43
Én nő vagyok. Van jogsim, viszont nem vezetek, mert az egyik szememet többször műtötték és pont a bal szem külső oldalán jelentős látoter kiesés van. (előzesnel és savvaltasnal pont azt a területet nem látom, csak ha nagyon forgatom a fejem). Ez épp elég ahhoz, hogy már nem merek így vezetni.
A férjem vezet, és minden más pasi is a családban.
Tehát nekem kifejezetten előny ha van jogsija, kocsi nem érdekel.
2023. jún. 9. 19:51
Férfiként írom, hog netes társkeresésben volt olyan nő, aki hosszabb levélváltás után azért hagyta abba az ismerkedést velem, mert kiderült, hogy bár van saját tulajdonú lakásom, nincs kocsim. Szó szerint azt írta: "Ha nincs kocsid, hogy akarsz udvarolni?" Azt hittem, viccel, de teljesen komolyan gondolta. Szóval vannak ilyen nők.
2023. jún. 9. 20:09
Fiú, autó, jogsi ...
Jobb lenne egy férfi.
2023. jún. 9. 20:12
Hány éves? 20? 25? 30+? Nem mindegy.
2023. jún. 9. 20:24
Kapcsolódó kérdések: