Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiznátok olyan fiúval...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznátok olyan fiúval akinek nincs autója és jogsija sincs?

Figyelt kérdés
2023. jún. 9. 19:25
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Azért a pesti tömegközlekedés is egy pusztulat. Fertőzésveszélyes is sokan köhögnek a buszon stb. Én a jogsit most csinálom. 28 évesen.
2023. jún. 9. 20:24
 12/34 anonim ***** válasza:
69%
Nem, max ha fiatal vagy csak szexelni akarok.
2023. jún. 9. 20:25
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

"pesti tömegközlekedés is egy pusztulat"

De van! Most gondolj bele, hogy azoknak milyen lehet ahova csak óránként jár busz, és ez miatt mennyivel korábban kell elindulni dolgozni. Ott meg mennyi? 10 percenként mennek a buszok? Metro, Villamos stb.

2023. jún. 9. 20:30
 14/34 A kérdező kommentje:

Szerintem ha vagyok én, és van egy hozzám külsőre nagyon hasonló másik fiú akinek viszont van egy szép rendben tartott kis kocsija, akkor gondolom a lány a másikat választja.

Ugyanez ha mondjuk elhív a balatonra az egyik fiú, meg a másik is akinek van egy kis rendben tartott autója. És hasonlóan néz ki mindkét fiú és mondjuk hasonlóan jófejek.

Akkor még akkor is azzal mennél el akinek autója van, ha mindkettő kivenne apartmant vagy van ott nyaralójuk, nem?

Esetleg előnyök is:

Randi van, találkoztok dél körül, felvesz

"na lemenjünk a balatonra? másfél óra oda, este visszaérünk"

lehet a lány igent mond, akinek nincs kocsija az mit mond? gyere nézzünk vonatot lemegyünk a déli pályaudvarhoz villamossal? miiii? érted. képzeld már el. 16 évesen talán még menő volt ez. már azóta eltelt több mint 10 év nálam.

Másik a bizalom, a csajok mostanában mindentől paráznak, hogy valami őrült csövessel jönnek össze, mindenkiben a támadó erőszakos férfiakat látják meg a beteg embereket. Most ha rám gondol és arra gondol, hogy busszal megyek el, meg semmim sincs mert most az, hogy milyen cipőm milyen telefonom van mit számít, egy kocsi az már valami, akkor megbízhatóbb az aki fenntart egy autót, adnak neki jogosítványt, le tudott vizsgázni, fizeti az autó költségeit, mint az aki csak úgy csövezik össze vissza meg bkv-zik a sok beteg lepukkant emberrel meg hajléktalanokkal. Múltkor buszra felszálltam és pont mellém ült be egy magát összehugyozott csöves pont úgy, hogy egy kisebb seb-műtétre mentem az orvoshoz. Hát akkor még képzeld el, hogy egy csaj is jön veled.

Na meg ilyen is volt, hogy csajjal buszoztam, elmentünk kirándulni, volán, de valami elképesztően kiábrándító volt meg a helyi járaton bámulta egy faszi a csajt akivel voltam és ott nyomta rá magát amikor álltunk. Úgy kellett odaállnom és a vállammal ellökni. Autóban ilyen nincs. Ha kell leállok valahol és ha a csaj is benne van megdugom az út mellett.

Azokon a helyeken amiket Volánnal meg BKV-val elérsz kevésbé van ilyen romantikus lehetőség.

2023. jún. 9. 20:32
 15/34 A kérdező kommentje:
Sorolhatnám a végtelenségig, szerintem KELL a kocsi, csak szeretnék erről látni egy szavazatot is ami egyértelműen mutatja ezt. Most az, hogy néhány ember mit erősködik meg veszekszik a többiekkel a lőtéri kutyát nem érdekli.
2023. jún. 9. 20:33
 16/34 anonim ***** válasza:
100%

29 éves vagyok, Szegeden élek (jó tömegközlekedés, de nem pesti azért, hogy 2 percenként megy a metró és a vili), saját lakásom van, kocsim nincs. November óta 9 csajjal feküdtem le, mióta felmentem újra tinderre legutóbb. Biztos van olyan, aki nézi ezt, de meg kell találni azt, aki nem.

15. Amúgy nem tudhatod, hogy hány férfi is szavaz a szavazásodban. Így mindjárt irrelevánsá is válik az itteni eredmény.

2023. jún. 9. 20:50
 17/34 A kérdező kommentje:
Szia, írtam neked mert lenne egy kérdésem. Köszi
2023. jún. 9. 20:53
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyi, én hozzámentem egy olyan férfihoz, akinek nincs jogsija. Nem volt szempont számomra. Nyilván örülök, hogy ezen akar változtatni, családalapításhoz jól jön, de nem ezen állt, vagy bukott minden. Jelenleg csak az anyagiak szólnak közbe, hogy legyen jogsija, mivel most vettünk ingatlant, és eddig a felújítás, most már a bebútorozás elsőbbséget élvez. De mi eddig mindent megoldottunk tömegközlekedéssel. Tagadhatatlan, hogy nem kényelmes, de nem olyasmi, amitől kardomba dőlök. Számomra fontosabb volt a vonzalom és az, hogy személyiségben is jól kijövünk, jól tudunk kommunikálni... stb. A jogsit meg lehet szerezni, ha nem zárkózik el az ember később is, ha igény van rá. Kocsit meg kap majd a cégtől, ahol dolgozik, szóval...
2023. jún. 9. 20:58
 19/34 anonim ***** válasza:
88%

Hát, őszintén, a lőtéri kutyát nem érdekli ez a cirkusz. Komplexus komplexus hátán, és ez sokkal irritálóbb a jogsi, meg az autó hiányánál.

De hogy választ is kapj, 11 évig voltam olyan férfival, akinek nem volt jogsija. A mostani páromnak van, de nem vezet, autója sincs. K****ra nem érdekel.

És a csaj helyében én sem választanálak, ha szerinted romantikus félreállni és megd*ugni. Ahogy a Balaltonra sem mennék egy ilyen hülyegyerekkel. Mert az vagy, nem férfi.

2023. jún. 9. 21:19
 20/34 anonim ***** válasza:
45%

Én leírtam a másik kérdésednél, hogy sztm 25 felett a jogsi, kocsi alap...1 millióért is lehet venni egész jó kis autokat.

Persze belém kötöttek egyből. Pedig írtam hogy volt olyan párom, akinek nem volt egyik se.

Nekem van kocsim meg motorom is pl, de megyek gyalog, busszal meg néha vonattal is...

2023. jún. 9. 21:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!