Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy srác akivel megbeszélt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy srác akivel megbeszéltünk 1 1éjszakásat?

Figyelt kérdés
Mindketten vágytunk a szexre tetszettünk egymásnak tinderen ismertem meg. Megtörtént a szex. Eljöttem tőle majd rámírt hogy ő szeretne folytat ást. Ennyire jó lett volna a szex vagy nem is 1 éjszakás volt a célja?
2023. jún. 9. 10:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy úgy gondolja lehet ebből még több éjszakás dolog is. Ha szimpatikus és neked is jó volt akkor miért ne.. lesz ami lesz.
2023. jún. 9. 10:56
 2/17 anonim ***** válasza:
97%
Kényelmesebb megoldás, mint újra levadászni mást.
2023. jún. 9. 11:00
 3/17 anonim ***** válasza:
76%
Én is ezt tenném, ha jó vagy az ágyban.
2023. jún. 9. 11:03
 4/17 anonim ***** válasza:
60%
A férfiak fordított pszichológiával működnek. Aki komoly kapcsolatot keres, azzal csak szórakoznak. Aki csak szexelni akar velük, azt meg akarják hódítani. Kulcsszó náluk a kihívás.
2023. jún. 9. 11:09
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
#4-es - azért ezt nem fogalmaznám meg generális szabályként :D
2023. jún. 9. 11:17
 6/17 anonim ***** válasza:
37%
5. Én erősítem a szabályt. És nem kivételként :D
2023. jún. 9. 11:21
 7/17 anonim ***** válasza:
56%
#5 pedig így van. Mikor régebben egy bulizós, “majd lesz valahogy” lány voltam, folyton belém voltak zúgva a pasik, tepertek értem, pedig komolyan mondom egy ribi voltam. Most meg mikor már komolyabb lettem, kapcsolatot keresek, mindig csak szórakoznak velem. Ribinek kell lenni.
2023. jún. 9. 11:31
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer velem is volt ilyen, aztán az 'egyéjszakás' után hetente többször csüngött rajtam a srác, hogy találkozzunk már.

Ha jó volt neki a szex nyilván többször is szeretné majd, esetleg szexkapcsolat/barátság extrákkal keretein belül. Ha neked is belefér, akkor nyomjátok. Ha nem, állítsd le. Egyszerű.

2023. jún. 9. 11:32
 9/17 anonim ***** válasza:
Miért kell lepontozni? Őszinte voltam.
2023. jún. 9. 11:38
 10/17 anonim ***** válasza:
69%
Csak több szexet szeretne, nem esett beléd ne reménykedj.
2023. jún. 9. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!