Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a srác azt mondta, elmegy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a srác azt mondta, elmegy nyaralni egy hétre, de addig nem ír, mivel megbeszéltük, hogy utána találkozunk, sok reményt ne fűzzek hozzá?

Figyelt kérdés

2020. aug. 15. 14:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát, szerintem ne...

De itt nem is a remény a lényeg. Ne becsüld le magad annyira, hogy még ez is beleférjen.

2020. aug. 15. 14:27
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert nyaral még napi legalább 1-2 üzenetet tudna írni. Az illetőt nem igazán érdekled.
2020. aug. 15. 14:30
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor annak az illetőnek van valakije és te másodhegedűs vagy-amig hagyod.
2020. aug. 15. 14:36
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért reggel meg este két mondat bőven beleférne, ha akarná. Nem így viselkedne, ha érdekelnéd, legalábbis szerintem.
2020. aug. 15. 14:41
 5/11 anonim ***** válasza:
41%
Lehet, hogy nincs okoskütyüjei, vagy netmentes területre megy, vagy olyan táborba/csoportba, ahol tilos ezeket hssználni, vagy nem akar ezen 1 héten neten, stb.-n elérhető lenni.
2020. aug. 15. 15:18
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk én voltam az, aki elmentem egy hétre (akkor kezdtünk járni, de a nyaralást a barátnőmmel már befizettem előtte két hónappal)

Minden nap reggel és este váltottunk 2-3 mondatot a sráccal, ő írt rám többnyire.

N/23

2020. aug. 15. 18:09
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Fas.zka.lap. Ha nincs wifije akkor megbocsájthatod neki, viszont akkor bizonyítsa, hogy ott nincs se wifi se térerő!xD
2020. aug. 15. 21:57
 8/11 anonim ***** válasza:
2020. aug. 15. 22:49
 9/11 anonim ***** válasza:
37%
MOst minek vegyen netet egy hét miatt, hogy tudja írkálni, hogy jó reggelt és jó estét? Ne legyetek már ennyire piócák, hogy pár napot nem bírtok ki valaki nélkül. Röhej.
2020. aug. 16. 09:40
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Pontozzatok le, de vannak olyan emberek, akik nem szeretnek chatelni és inkább élőben kommunikálnak. Azt meg lehet, hogy ő nem tartja érdembeli beszélgetésnek, hogy: Szia milyen volt a napod?-jó, majd mesélek.

Szóval szerintem ennyi miatt ne engedd el

2020. aug. 16. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!