Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehetnék szimpatikusabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetnék szimpatikusabb és vonzóbb számára? Hogyan vehetném őt le a lábáról újra?

Figyelt kérdés

24éves férfi vagyok.

Van egy lány aki 21éves.

Tavaly januárban volt köztünk nagyjából max 3hónapos kapcsolat.

Ebből a 3hónapból.az első 2 még szinte jól is ment.

Sajnos az utolsó 4hét alatt kiderült hogy előttem szó szerint eléggé élte az életét.(Prosti volt)

Ezt megemlitettem és nagyjából mindenröl be is számolt.

Ezt a beszélgetést követően a sz*x kapcsolatunk egyre vadabb lett és voltak elvárásai az ágyban felém.

Konkrétan már már könyörgött hogy alázzam meg legyek durva mocskos és kemény minden téren!

Nem vertem nem bántottam annyira őt még is kissé túl toltam a dolgot mint férfi!

Annyira hogy a végén sirt és remegett.

Akkor azt másnap megprobáltam meg beszélni vele és arra jutottunk hogy sok mindemre az életben rá jött akkor és undorodik töllem.

Nem lát már se jót se rosszat bennem.Kiábránndult belőlem és ennnek akkor ott végleg vége lett.

A napokban rá irtam mi lenne ha lenne egy tök ártatlan tali egy beszélgetés.

Ő egy percre nem kiváncsi rám

Egy percre sem szeretne velem beszelni és nem szeretne semmit nne haragudjak rá ezért.

Nem 100%ban érzem hibásnak magam mert nem én akkartam igy.. És az előtte 2hónapos kapcsolatunk is tele volt vitákkal és problémal és én sem jöttem be neki igazán.

Még is szeretnék udvarolni számára. Keresni fűzni és elakarom érni őt újra.

Kezdek újra szerelmes érzést táplálni iránta. Szóval hogyan kezdjem mit? Mit irjak mit monjak hogyan kezeljem ezt a helyzetet?

2023. jún. 9. 07:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem esélytelen.

"Nem vertem nem bántottam annyira őt még is kissé túl toltam a dolgot mint férfi!

Annyira hogy a végén sirt és remegett."

Ebből nem jössz már ki jól.

2023. jún. 9. 07:35
 2/11 anonim ***** válasza:
84%
mentális zavarokkal küzdő prosti nő....kb olyan lehet, mint egy motorhibás zetor, amivel fel akarod szántani a mezőt.
2023. jún. 9. 07:38
 3/11 anonim ***** válasza:
92%
Mit akarsz egy mentális romhalmaztól?
2023. jún. 9. 07:39
 4/11 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem hagyd békén.

1. Ne stresszeld magad feleslegesen az életben és egy kapcsolat olyannal aki ennyire mentális gondokkal kűzd egy állandó streszforrás lesz.

2. Neki semmilyen kapcsolatra nincs szüksége, viszont jelen élethelyzetében egy pszichológusra mindenképpen.

2023. jún. 9. 07:55
 5/11 A kérdező kommentje:

mostanra mint ha meg változott volna

Ezt értem ugy minthogy az irás képe

a személyiség

a viselkedése

mondjuk ez lehet attól is van hogy van barátja és feladtaa prosti életét

nem tudom.

de igen kezdek rájönni hogy igenis egyet kell értenem abban hogy ez már egy totál veszet ügy!Sehogy nem jövök ki se jól mint férfi se kapcsolati téren.

Szóval télleg eljöt az idő hogy elengedjem ezt az egészet.

2023. jún. 9. 08:00
 6/11 anonim ***** válasza:
87%
Alapbol ossze sem jonnek prostival xdd
2023. jún. 9. 08:13
 7/11 A kérdező kommentje:

Ha számit is valamit de köszönöm az ediggi válaszokat!

Mivel télleg ráébresztette a tudatom a helyzetre igy mindenkinek ment a zöld kéz! :)

KKöszönöm az eddigi válaszokat!

2023. jún. 9. 08:27
 8/11 anonim ***** válasza:
83%
Alapból se akar semmit, így meg, hogy barátja van még jó hogy nem. Az elengedésen kívül mást nem tudsz tenni.
2023. jún. 9. 09:04
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Ismerős ez ez az érzés. Én mindig így járok.

Szerintem ez egy sima egyszerű onmarcangolás amit te csinálsz.

Ez a bizonyos "elbsztam" dolog, és most magadat okolod, hogy a te tetted, amit tettél, az miatt lett vége, és helyre szeretnéd hozni, hogy kijavítsd a "hibádat".

Ez nagyon rossz érzés lehet neked, főleg úgy, hogy most azt látod, hogy boldog és megváltozott, hogy jó útra tért, esetleg még az önbizalmad is elkezd csökkenni, hogy más valaki megfelelő volt számára, hogy más valaki úgymond "helyretudta" tenni "hatással" volt rá.

És most betekered magad, hogy kevés voltál, kevés vagy, akarod őt, mert már normális, meg rendes lett, meg szellemileg is fejlődött és most már minden tökéletes lenne.

Lehet....lehet már működne.

De az eddigi információk tudatában, ezt az egészet ő is így generálta, én azt látom, hogy valahogy lehet te neki egy ilyen próba voltál, hogy mit akar, hogy azt hitte, hogy neki az lesz a jó, de rádöbbent, hogy mégsem....áhhhhh...

Engedd el, lehet, hogy írásban látod rajta a fejlődést, lehet, hogy a közösségi médiában minden okénak bizonyul nála, hogy milyen boldog, meg rendes lett, de ez csak egy felszín, alatta van a trágya...

Hagyd őt békén, keress másik lányt aki lelkileg és szellemileg is érettebb, és nem egy ilyen roncs.

2023. jún. 9. 09:08
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
Kamu kérdésnek tűnik
2023. jún. 13. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!