Hogyan lehetnék szimpatikus és tiszteletre méltó ember?
Szóval az egész gyerekkoromban gyűlöletben éltem két mocskos alkoholistával főleg az anyám terrorizálta le rajtam a napi alkoholos feszültségét és mikor józan volt megjátszotta a minta anyát de mikor egy korgy piát ivott akkor mindennek lehort. Ennek a környezetnek az eredménye egy zárkózott felénk srác lett akit gyakran megaláztak még 1-2középsulis éveiben is soha nem tudtam igazán mosolyogni mindig hulla merev arcal jártam az utcákat és aki csak rám nézett ennyit mondott " mint a halál"
és ez kb: most is tönkre teszi a mindennapjaimat utálom a szüleimet sose beszéltem velük 1-2mondatnál többet pár éve nem is köszönök nekik...
és az a helyzet hogy akit nem igazán ismerek azokhoz ugyanígy állok hozzá kivétel hogy nekik köszönök de ők nem mindig köszönnek ennek ellenére... és gyakran a tanárok a sulin kívül Nagyon csúnyán néznek rám pont úgy mint az alkoholista anyám
Nemsokára meglesz a technikusi képzetségem és azt tervezem hogy a gondjaimat hátra hagyom és szimpatikus és jó kommunikációs készségű ember leszek aki mindent megtesz hogy jó munkához jusson és próbál mindenkivel kijönni
köszönöm hogy elolvastad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!