Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randira strandra akar menni a lány. Szerintetek jó vagy rossz ötlet?
Olyan ötlete volt hogy első randin menjünk ki a strandra.
Szerintetek ez jó vagy rossz ötlet?
Gyorsan közelebb lehet kerülni egymáshoz vagy inkább rosszul sülne el?
Nekem tetszik az ötlet. Mennyire másabb, mint a parkban sétálni és egy padon jégkását inni vagy beülni egy kávézóba?
Szabad ég, jó levegő, kellemes víz. Mi a párommal jókat beszélgettünk a strandon. Egy egésznapot ott töltöttünk. Termálban ücsörögtünk, sétáltunk a fás-fűves-parkos részen egy-egy fagyival, még termáloztunk :D szórakoztunk a nem termálban, megnéztük a vizitorna oktatást, kávéztunk és söröztünk a büfében, ettünk a helyi étteremben. Én el tudom képzelni magunkat ugyanígy egy ismerkedős randin. Vannak medencék, amik nincsenek tele, mindig van hová ülni. De ha vannak is körülöttünk, az sem gond, lehet úgyis beszélgetni.
Gyerekek, engem itten leszóltok, ti meg röhögve osztjátok az olyan mémeket, hogy "haha a nőt uszodában kell vinni randizni, mert ott látod az igazi arcát", itt meg ha én ugyanezt leírom, mindenki nyomja a piros gombot. Képmutató csőcselék!
Szal igen, jó ötlet strandra vinni, mert ott látod a maga valójában+ könnyebb eldönteni, hogy passzoltok-e fizikálisan. Vagy ti nem vagytok kíváncsiak a másik testére? Persze, ti nem. Ti mind nagyon puritánok vagytok, akik kezet is kesztyűben fognak csak. Ja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!