Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha nőként folyton a szexen...

Ha nőként folyton a szexen jár az agyam az mennyire gáz? Ha barátaim, haverjaim tárgyként tekintem pl:. Talizzunk mert most szalonnát süttünk vagy strandra megyünk az mennyire öncélú?

Figyelt kérdés

Úgy értem ez egészséges vagy nem,ha többnyire nem az érzéseim írányítanak ,hanem ,hogy élvezem az életet.

Párkapcsolatot sem igazán keresek inkább szexpartnert.Ezt ki lehet nőni ,így maradok vagy ez normális 19évesen.

#párkapcsolat #normális #tárgy #Öncélü #Rossz vélemények
2018. jún. 10. 14:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem egészséges. Ezt nevezik nimfomániának. Nem fogod kinőni.
2018. jún. 10. 16:25
 2/4 anonim ***** válasza:
19 évesen még simán lehet hogy csak átmenetileg vagy ribahnc, öt tíz év és annyira ki fogsz égni meg olyan lerobbant leszel odalent, esetleges egy két STDvel, hogy már nem fog érdekelni hogy kinek a kutyája macskája az a srác ronda csóró tökmindegy csak vegyen komolyan végre valaki, mert nekem hidd el minél több fhasz volt a kezedben annál jobban fognak téged is tárgynak tekinteni csak az a különbség hogy a srácokat khurvára nem érdekli hogy TE kezeled őket tárgyként, ők semmiképp nem fognak érzelmeket táplálni irántad csak örülnek a könnyű bhaszásnak. te leszel az aki majd hirtelen az egyik ilyen kis kaland után elkezded megkedvelni a csávót csak az lesz a baj hogy le fognak szharni mert te leszel a könnyű ribi akit senki nem vesz komolyan mert mindenki megkap (már nyilván a jóképű csávókra értem). hidd el nem egy barátnőm rítt nekem estéket mert "jaj de laza vagyok képzeld ezzel azzal voltam" aztán meg "brühühüü mással is volt az a srác pedig egészen kedvelem jaj", plusz nekem is volt egy időszakom amikor annyi jó pali vett körül hogy fhaszesőben fürödtem csak én pár hónap alatt rájöttem hogy ez így khurvára nem lesz jó, meg bhasszus legyemmá' egy kis önbecsülésünk is, ugyebár, az nem árt. most boldog kapcsolatban vagyok pedig anno én is nagyon ellene voltam mert nem láttam értelmét. na majd felnősz te is. 25L
2018. jún. 10. 21:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Én férfi vagyok én is ugyanezeket gondolom remélem nem lesz így mindig de ha gondolod írj :-)

20

2018. jún. 10. 22:55
 4/4 anonim ***** válasza:
a 2. válaszolónak jár a zöld!
2018. jún. 11. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!