Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy kocsi többet dobna rajtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kocsi többet dobna rajtam a nőknél, mint a lakás felújítása vagy a hitelembe való belefizetés?

Figyelt kérdés

Előbb lett saját lakásom, mint kocsim. Tudtam venni úgy egy lakást, hogy a szüleim adtak örökségből (de csak ha lakást veszek belőle), nekem is volt félretéve 5-10 millió forint közti pénzem, amit beleraktam plusz én fizettem minden költséget. (Ügyvéd, bútorok, illeték.) Még 1-2 milliót rá lehetne költeni felújításra, meg felvettem rá 8 millió hitelt, aminek nem sok, 70 ezer a törlesztője, de azért jobb lenne, ha nem lenne.

Most évi kb. 3 milliót tudok félretenni, ebből szerintetek most már vegyek egy kocsit, mert gáz, hogy nincs? Vagy újítsam fel szépen a lakást, aztán kezdjem el kifizetni előtörlesztéssel a hitelt? Ki tudnám fizetni azt is 2-3 év alatt. Aztán vennék autót. Az eszem azt mondja ez utóbbit csináljam, de közben azért tudom sok nő nézi azt is ismerkedéskor, hogy van-e autója az embernek, arra sokszor előbb rákérdeznek, mint a saját lakásra, mert azt egy huszonévestől kevésbé várják el, kevésbé képzel el róla. Itt is lehet folyamatosan olvasni, hogy az nem ember, akinek nincs autója. (Ezt úgy értem, hogy számba sem veszik őt ismerkedéskor.)

2023. jún. 7. 10:24
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
71%
Napi hülyeség arról, hogy a noknek csak a pénz számít. Őszintén sajnalom az olyan embereket, akik ennyire fekete fehéren látják a világot.
2023. jún. 7. 10:32
 2/22 A kérdező kommentje:
Nem csak ez számít. Tudd már értelmezni a kérdést. Ha van egy kérdés a magasságról, vagy a kocsiról/lakásról, vagy a kedvességről, miért gondolod hogy a kérdező szerint csak az számít? Nem. Csak a kérdés szól erről és most csak ennek a kontextusában vizsgáljuk a dolgokat. Írjam le a kérdés végére még öt mondatban, hogy nem csak ez számít, de ez a kérdés most erről szól és ennek mentén szeretnék válaszokat hallani? Nem egy szűz lúzer vagyok, aki sosem jut puncihoz és most ettől várja a megváltást.
2023. jún. 7. 10:40
 3/22 anonim ***** válasza:
90%
Csináld azt, ami neked fontos. Mert a nők az önálló, felnőtt, döntésképes férfiakat szeretik. Az, aki csak a csajozás miatt csinál bizonyos dolgokat, az egy csicska.
2023. jún. 7. 10:49
 4/22 anonim ***** válasza:
32%

2.

Tudom értelmezni, amit írsz, de egyszerűen hülyeség az egész úgy, ahogy van. Talán a stilusodon kellene csiszolni, nem pedig a lakasodon.

2023. jún. 7. 11:08
 5/22 anonim ***** válasza:
57%

"Nem egy szűz lúzer vagyok, aki sosem jut puncihoz és most ettől várja a megváltást."

Pedig erre hajaz a dolog.

Ha magabiztos, önállóan gondolkodni és dönteni tudó FÉRFI lennél, akkor tennéd, amit szeretnél.

2023. jún. 7. 11:15
 6/22 anonim ***** válasza:
0%
Szia, én is nő vagyok, most válok. Meg szeretném kérdezni, hogy mivel foglalkozol, hogy jól keresel? Én pedagógus vagyok, de elegem van, hogy 220 ezer + gyerektartásból nyomorgok albérletben, úgy néz ki, életm végéig.
2023. jún. 7. 11:23
 7/22 anonim ***** válasza:
40%

Nálam a kocsival járkálás mínuszpont..

30N

2023. jún. 7. 11:35
 8/22 anonim ***** válasza:
13%
Sajnos jobban erdekli a noket a penz, max csak nem adnak annyira hangot neki. Dehat ki akar nyomorogni egy 8 altalanost vegzett kocsmatoltelek mellett, aki a tablettas bort is hitelbol veszi a Marika nenitol jogos. En is autot vennek a helyedbe amugy mert a lakas mar megvan( oke hogy nincs felujitva) de van hol dugni, van hol nyalni, cumiztatni. Viszont teny es valo hogy a noknek jobban imponal ha nem a volan buszrol szallsz le hanem mondjuk egy kocsival mesz oda, ami mar kb alap a mai vilagba. Nincs baj a buszozassal se de kell a kocsi.
2023. jún. 7. 12:03
 9/22 anonim válasza:
94%
Érdekes,majdnem milla a havi fizum,ellenkezőjét élem át a lóvés felvetéssel szemben.
2023. jún. 7. 12:32
 10/22 anonim ***** válasza:
9 es nem azt irtam hogy csak is kimondottan a penz szamit, de sokat jelent. Nyilvan melle meg kellenek dolgok persze.
2023. jún. 7. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!