Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fura lenne, ha az egyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fura lenne, ha az egyik találkán adnék neki kulcsot a lakásomhoz? Nem tudom, hogy ezt "illik-e"?

Figyelt kérdés

Van egy férfi, akivel majd' fél éve már elég bizalmi a kapcsolatunk, csúnyán mondva viszonyunk van. Szex még nem volt, mert a körülmények nem voltak megfelelőek rá sajnos, de igyekszünk ezen mihamarabb változtatni. Viszonylag sokat találkozunk, hetente kétszer biztosan. Eldugottabb helyeken, vagy lemegyünk vidékre, vagy az autóban. Kényelmetlen, igen. Viszont most kaptam meg az első saját lakásomat, hamarosan be is költözöm és ott már azért nyugodtabban lehetnénk majd... Ezért arra gondoltam, hogy ennek örömére adnék neki is kulcsot a lakáshoz, ha legközelebb találkozunk.

Szerintetek ez nem lenne furcsa, vagy nagyon nyomulós?

Ráadásul ezt a 6. hónapfordulóra gondoltam, mert nem ünnepeljük ezeket soha, nem szoktunk ajándékozgatni, meg semmi, de azért mégis lenne valami... Vagy inkább ne?

2021. aug. 13. 22:44
1 2 3
 1/22 harebell ***** válasza:
96%
Hívd meg magadhoz nyugodtan, de én kulcsot nem adnék neki, az biztos.
2021. aug. 13. 22:50
 2/22 anonim ***** válasza:
95%
Ezt felejtsd el, ne adj kulcsot.
2021. aug. 13. 22:53
 3/22 anonim ***** válasza:
95%

Ne adj neki kulcsot. Ez nagy hülyeség lenne.

"csúnyán mondva viszonyunk van. Szex még nem volt,"

Nincs viszonyotok. Nem szexeltetek. Butaság lenne neki kulcsot adni.

2021. aug. 13. 22:56
 4/22 A kérdező kommentje:
Mármint maga a "behatolós" része nem volt meg, de amúgy minden egyéb igen. Remélem így érthetőbb.
2021. aug. 13. 22:59
 5/22 anonim ***** válasza:
95%

6 hónap ismeretség után?

Ne viccelj!

Semmi esetre sem adj kulcsot neki!

Én több éve ismert embereknek sem biztos,húgy adnék kulcsot a lakasomhoz.

Előbb ismerd meg jobban!

2021. aug. 13. 22:59
 6/22 A kérdező kommentje:

Nem 6 hónapja ismerem, hanem 15 éve. De eddig nem volt ennyire közeli a kapcsolatunk...

A bizalom megvan teljesen, most pl fél millióért vett kanapét a hálószobámba, azt mondta, hogy ő ezzel támogatja a beköltözésemet.

2021. aug. 13. 23:02
 7/22 harebell ***** válasza:
94%
De miért adnál kulcsot neki, ha amúgy nem jártok, nem is ismered még olyan jól? Tervezel vele egyáltalán komolyabb kapcsolatot valaha? Csak kvázi szexkapcsolatban vagytok, semmi értelme kulcsot adnod neki, még akkor se, ha megbízhatónak tartod.
2021. aug. 13. 23:04
 8/22 anonim ***** válasza:
93%

Ez a gesztus annyit tesz, hogy ő is otthon van, kvázi költözzetek össze. Mindezt egy "hónapfordulón".

Valószínűleg elriasztanád végleg, ha ő csak szexkapcsolatot akar.

2021. aug. 13. 23:34
 9/22 anonim ***** válasza:
95%
Dehogy adnék kulcsot. Ha otthon vagyok, be tudom engedni, ha meg nem, mit keresne a lakásomban?
2021. aug. 14. 00:29
 10/22 anonim ***** válasza:
8%

Mi háromszor év távolabbi ismeretség után + közel egy év után töltöttük.együtt az első éjszakát.

Reggel ő ment korábban dolgozni akkor tettem a kulcsot a kulccsomójára.

Nem volt ebből semmi baj, mi lett volna?

2021. aug. 14. 00:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!