Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fura lenne, ha az egyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fura lenne, ha az egyik találkán adnék neki kulcsot a lakásomhoz? Nem tudom, hogy ezt "illik-e"?

Figyelt kérdés

Van egy férfi, akivel majd' fél éve már elég bizalmi a kapcsolatunk, csúnyán mondva viszonyunk van. Szex még nem volt, mert a körülmények nem voltak megfelelőek rá sajnos, de igyekszünk ezen mihamarabb változtatni. Viszonylag sokat találkozunk, hetente kétszer biztosan. Eldugottabb helyeken, vagy lemegyünk vidékre, vagy az autóban. Kényelmetlen, igen. Viszont most kaptam meg az első saját lakásomat, hamarosan be is költözöm és ott már azért nyugodtabban lehetnénk majd... Ezért arra gondoltam, hogy ennek örömére adnék neki is kulcsot a lakáshoz, ha legközelebb találkozunk.

Szerintetek ez nem lenne furcsa, vagy nagyon nyomulós?

Ráadásul ezt a 6. hónapfordulóra gondoltam, mert nem ünnepeljük ezeket soha, nem szoktunk ajándékozgatni, meg semmi, de azért mégis lenne valami... Vagy inkább ne?

2021. aug. 13. 22:44
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
94%
Semmiképpen nem adnék kulcsot.
2021. aug. 14. 01:54
 12/22 anonim ***** válasza:
92%

Viszonyotok van, vagyis nős. Te meg most kapsz lakást, egy max 20 éves elkényeztetett kislány vagy. Eltaláltam?

Mennyire lepődnél meg, ha reggel odaállít a bőröndjével, mert ő úgy döntött, hogy válik? Vagy annyira azért nem kéne, csak viszket rá a punedli, és felizgat, hogy egy jólszituált nős férfi fut utánad.

Úgy adj kulcsot, hogy mikor anyuci megy hozzád takarítani, legyen egy sztorid, hogy miért van a fürdőben borotva, a konyhában két szennyes tányér, és miért fekszik egy bácsi az ágyadban.

2021. aug. 14. 06:36
 13/22 anonim ***** válasza:
93%
Semmiképp sem adnék kulcsot. Ne legyen ott egyedül egyrészt, másrészt meg tényleg hátha elriasztod.
2021. aug. 14. 07:02
 14/22 anonim ***** válasza:
94%
Nem, ne adj kulcsot. Lényegtelen, hány éve ismered, ez egy pár hónapos kapcsolat. Nincs is értelme. Most már lesz hely, ahol együtt lehettek, igen. De mit csinálna ott nélküled? Teljesen felesleges szerintem.
2021. aug. 14. 07:19
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
15 éve ismer, de csak most fanyalodott rád, és nem is volt szex. Miközben szerinted ez szexkapcsolat. Nem lehet, hogy már most is többet látsz ebbe? A pasi nyilvánvaló csak szórakozik veled. Hiába adsz neki kulcsot, nem lesz ebből komolyabb.
2021. aug. 14. 08:28
 16/22 A kérdező kommentje:

Nem volt még szex, mert nem úgy jött ki soha a lépés. De minden más volt már.

És igen, csak most "fanyalodott rám", elég beteg lett volna, ha 3-4 éves koromban teszi... :D

De akkor ezt a kulcstémát még pihentetem egy ideig, köszönöm a válaszokat!

2021. aug. 14. 08:38
 17/22 anonim ***** válasza:
75%
26 éves vagy de óvodásként gondolkozol. Nagyon figyelj oda minden lépésedre mert szellemileg le vagy maradva, ezt tényként mondom, nem sértésként. Vigyázz, hogy kinek adsz kulcsot a lakásodhoz, kire iratod rá az ingatlanodat mert ilyen gondolkozással simán célponttá válhatsz. Kérj tanácsot olyan felnőttől akiben megbízol és aki normális életvitelt folytat, mert jelenleg nagyon nem normális irányba mész.
2021. aug. 15. 09:37
 18/22 A kérdező kommentje:

Milyen 26? Tavasszal lettem 18..

De attól, mert lenne egy kulcsa, még semmilyen tulajdonjoga, vagy haszonélvezete nem keletkezne a lakáson. Ez csak egy gesztus, nem terveztem neki odaadni a lakást azért.

2021. aug. 15. 12:03
 19/22 anonim ***** válasza:
98%
Kapcsolat, hónapforduló.... Jó vicc, kisgyerek. Túl sokat akarsz ebbe látni. A nyomorult meg valószínűleg küzd magával, ha meg se tudott dugni, mert nem vitte rá a lélek. Ne röhögtesd ki magad még jobban.
2021. aug. 15. 12:09
 20/22 A kérdező kommentje:

Nem akarok túl sokat belelátni, de tekintve, hogy a mindennapjaim része lett, kicsit jobban benne vagyok, mint az itt válaszolók.

És nem, ez nem kapcsolat, sehol nem is írtam, hogy az lenne. De hetente többször találkozunk, augusztus végén elutazunk kettesben pár napra és jelenleg elég fontos személy az életemben. És nem "nem tudott megdugni", hanem nem volt rá megfelelő alkalom.

2021. aug. 15. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!