Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tele vannak a társkeresők több gyerekes anyukákkal ez miért lehet?
Én is elvált vagyok szeretem a gyereket de sokan csak szexelni akarnak..
Nálam komolyabb is szoba jöhet
35 f
Hát férfiként mondom, undorító teremtések a férfiak sajnos. Legalábbis a többségük szerintem ide sorolható, csak ezt sokan (még) nem ismerik fel elsőre, sokan viszont már felismerték (lásd a rengeteg panaszkodó egyedülálló férfit). Sokan itt sem értik, miért oltják őket rommá, amikor 40-50 évesen is huszonéves csibéket hajtanak, és erről írnak ki kérdéseket. Hát itt a válasz a 17-es kommentben. Az ilyenek pont ezek a gusztustalan teremtmények, mint a férjed, akiről írtál. És még a nők a felszínesek, ugye?! Megérdemlik a sorsukat a mai férfiak, hogy ennyi nő nem kér belőlük, ez az igazság. A fiatal (18-30 éves) férfiak közel kétharmada szingli, meg lehet köszönni a korábbi férfi generációknak 👏 Sajnos az én apám is amit művelt anyukámmal nem rég, tovább erősítette bennem az ellenérzéseket férfitársaim iránt. Az én anyukám 1,5 évig gondozta a súlyos beteg faterom: 1,5 évig a nap 24 órájában a betegség volt a téma, minden házimunka és ügyintézés anyámat terhelte, de úgy ám, hogy közben fél napokat dolgozott is, gondozta a beteg édesanyját és a fogyatékos kisgyerekét is, emellett minden nap(!) főzött minőségi meleg ételt apukámnak, mert csak azt bírta el a gyomra. Végül elvitte kocsival az ország másik végébe kórházba pár hétre, ott pedig összeszűrte a levet a pszichiáterével, mindezt 4 hónapon keresztül, telibe se szarva anyukám szenvedését. Szóval igen, sajnos én határozottan úgy látom, hogy a férfiak többsége beletartozik a gerinctelen hányadék kategóriába, abszolút helyénvaló, hogy rengeteg nő az egyedüllétet választja. Természetesen nem egy, és nem két történet alapján szűrtem ezt le, mielőtt érkezne egy ilyen megjegyzés.
Bocs kérdező, hogy kivételesen offoltam a kérdést, amúgy nem szokásom. Bár a kommentemmel végül is választ is kaptál a kérdésedre, az okokra. Illetve bocsánat azért is, ha bárki önérzetét megbántottam a kommentemmel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!