Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen indokokkal sikerült...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen indokokkal sikerült eddig élőben ismerkednetek? Gondolok itt olyanra mint mondjuk defektes bicikli, de a zsebedben ott van a pumpa, vagy megkéred a lányokat, hogy fényképezzenek le egy szép helyen, ilyesmi?

Figyelt kérdés
2023. máj. 31. 14:23
 1/7 anonim ***** válasza:
56%
Vagy a lányokat fényképezed le , vakami foto muvesznwlek kamuzva magad..
2023. máj. 31. 15:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A defektes biciklin nem segít a pumpa...
2023. máj. 31. 15:20
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A defektes bicót hagyd. A fényképes kamu inkább bejöhet.
2023. máj. 31. 15:20
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én mikor még nem mertem randit kezdeményezni a párommal, mondvacsinált indokokkal vettem rá a találkozásra (pl. segítsen valami elektromos kütyüt megvenni). Majd mikor két ilyen alkalom után mondtam neki, hogy már nem tudok mit kitalálni, hogy találkozzunk, mondta, hogy nem is kell indok. Onnantól már egyértelmű lett neki és felváltva kezdeményeztük a randikat.
2023. máj. 31. 16:58
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

1* egy állomáson néztem egy szép lányt. Tudtam, hogy meg fogja őt is környékezni egy tarháló, mert előtte engem is megkörnyékezett az illető. Néha 1-1 szemkontaktust váltottunk a lánnyal, majd amikor közeledett hozzá a tarháló, önkéntelenül lassan "NEM!"-et jeleztem a fejemmel a nőnek.

El is küldte az illetőt, majd nemsokára felém jött a nő, és kérdezte, hogy mindig itt szoktam lenni?

Lefagytam, nem lett folytatása....

2023. máj. 31. 17:34
 6/7 A kérdező kommentje:
Várnám még az erdekes sztorikat.
2023. máj. 31. 19:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Minden szitu más és más! Ami Zolinak Irmánál beválik, neked tutira nem fog a kiszemeltednél!
2023. máj. 31. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!