Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elhívtam egy lányt randizni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhívtam egy lányt randizni, de még nem adtam meg pontos időpontot. Mennyi időm van rá, hogy kitűzzem az időpontot?

Figyelt kérdés
Mennyi idő alatt "lohad" le az érdeklődés? Biciklizni hívtam, de pont esős napok jönnek, így muszáj várni amíg jobb idő lesz. Addig is néha írjak neki érdeklődő kérdéseket, hogy fenntartsam az érdeklődését?

2020. jún. 3. 21:17
A kérdező szavazást indított:
Írj neki.
Ne írj neki.
Menjetek el esőben biciklizni.
30 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
52%
Ez a játszmázás nálunk nőknél nem menő ,jobb ha tudod!!
2020. jún. 3. 21:43
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne azért írj neki, hogy fenntartsd az érdeklődést, hanem mert ha valakivel randizni akarsz, azzal szívesen váltasz üzenetet. Elvileg.
2020. jún. 3. 21:53
 3/9 A kérdező kommentje:
Milyen játszmázásról beszélsz? Komolyan érdekel engem a lány, nem akarom elszúrni.
2020. jún. 3. 21:56
 4/9 anonim ***** válasza:
33%
Írjak neki vagy ne ez mi játszmázás?
2020. jún. 3. 22:03
 5/9 A kérdező kommentje:
Rendben, elnézést kérek a nőktől, én mint férfi másképpen gondolkozom, és semmiképpen sem állt szándékomban játszmázni.
2020. jún. 3. 23:09
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert szarrá ázva biztos nem tudtok smárolni az esőben, aztán hazamenni valamelyikőtökhöz megszárítkozni...😅
2020. jún. 3. 23:20
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne itt filózz ezen. Egyszerűen írd meg neki hogy még áll a biciklizés csak mivel esős az idő nem akarod hogy megázzatok. Vagy hívd el máshova. Valami fedett helyre. A biciklizést meg megtartsátok később.
2020. jún. 3. 23:33
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
És a gondolkodásodnak melyik része férfias? Hogy nem tudod, hogy mit csinálj, vagy hogy nem csinálod azt, amit szeretnél?
2020. jún. 3. 23:36
 9/9 anonim ***** válasza:
Esokabatban lehet biciklizni....
2020. jún. 4. 01:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!