Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El merjek menni?

Figyelt kérdés

Online megismertem egy srácot. Rengeteg dologban hasonlítunk, nem unalmasak a beszélgetések. Egyezik a humorunk, a szemléleteink is. Randira hívott, mert szimpatikus vagyok neki és szeretne jobban megismerni.

Azonban vannak kétségeim, a szokásos "mi lesz ha..." dolgok kavarognak a fejemben.

Nyilván, nem fogok 2 nap után találkozni vele, mondtam neki is, hogy adjon időt még, azt mondta vár még ha szeretném.

Nekem is nagyon szimpatikus, de nem volt még ilyenben részem, hogy ennyire megértene valaki és ennyire hasonlít is hozzám.

Sosem tudhatom, hogy mikor bízhatok meg egy újonnan megismert emberben, nem szeretnék csapdába esni.

Mit tanácsoltok? Vasárnap ismertem meg (bejelölt és rám is írt), jövőhétre elhívott randizni, mozi-séta, hasonló dolgokat emlegetett.

Belemenjek? Vagy várjak még? Ti mit tennének?

(Én 18, ő 22)

2023. máj. 31. 07:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
78%
Az online beszélgetésnek semmi értelme. Minél előbb találkozni kell személyesen
2023. máj. 31. 13:29
 12/12 Avair2010 ***** válasza:
Ezt írtad: "Sosem tudhatom, hogy mikor bízhatok meg egy újonnan megismert emberben, nem szeretnék csapdába esni.". -Hát ezzel szerintem nem lehet vitatkozni. Azonban megfogadhatsz egy tanácsot: a fenti állítás hogyha fog is a te esetedre vonatkozni, még korántsem olyan nagy baj, mint boldogtalannak maradni. Hidd el ezt nekem, mert a falnak megyek tőle! Másfelől pedig az több, mint bíztató jel, ha Ő ennyi mindenben hasonlít rád. A legtöbb szakítás ugyanis a valószínűleg a nézeteltérésekből ered, ha nem megcsalásból. Ha pedig a nézetek különböznek, az olyan, mint a háborgó tenger a halász szemei előtt.
2023. jún. 2. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!