Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El merjek menni?

Figyelt kérdés

Van egy srác, 2 éve ismerem.

Ez idő alatt nem beszéltünk folyamatosan, voltak kihagyások de minden alkalommal ő kezdeményezett.

Nemrég ismét megkeresett és most találkozni akar amivel nincs is nagy probléma mivel az elmúlt 2 év alatt többször is kérte már.

A problémám csak az,hogy úgy érzem erőlteti - ő azt mondta azért szeretné nagyon, mert előre akar velem lépni.

Csak én agyalom túl és tényleg komolyan gondolja vajon?

Sokat szórakoztak eddig velem amit ő is tud, és többször is kérte hogy ne kételkedjek, mert ő bízik bennem és szeretné ha én is bíznék. Valamiért mégis van egy fajta rossz megérzésem...nem félek az elutasítástól, ha nem tetszek élőben akkor ez van.

Hogyan vegyek erőt magamon? Elmenjek egyáltalán?

Az első randim lenne és nem szeretném elrontani...

Köszönöm ha végigolvastad és segítesz!

Én 18 vagyok, ő pedig 20.

2023. jan. 5. 07:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Egy találkában nincs semmi, ha írásban szimpatikus, miért ne? Találkozás után is vissza tudod utasítani, amennyiben nem szimpatikus.
2023. jan. 5. 07:44
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarod, nem mész, ilyen egyszerű.
2023. jan. 5. 08:01
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne gondolná komolyan? Nem feleségül akar venni, csak egy találkozót, ha nem sikerül, sem történik semmi, elrontani nem tudod, csak beszélgetni kell. Illetve tudatosítani magadban, hogy bármikor, bármire mondhatsz nemet, és közösségi helyen találkozzatok, akkor baj nem lehet.
2023. jan. 5. 08:29
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Hogy szórakoztak veled, ha meg csak egy randin sem voltal?
2023. jan. 5. 09:01
 5/12 anonim ***** válasza:
33%
L Merjek Menni?
2023. jan. 5. 09:03
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 2 ev beszelgetes utan nem nagy eroltetes az, hogy szeretne eloben talalkozni es lepni valamerre.
2023. jan. 5. 10:01
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elsietnéd a dolgot.
2023. jan. 5. 10:04
 8/12 BohócKolbász ***** válasza:
100%
Egy férfi sokkal több kosarat kap a nőktől mint fordítva. Szóval ha két év után sem akarsz tőle semmit inkább mondd el neki. Különben csak áltatod őt. Aztán ha utána távolságtartó lesz legalább tudod hogy nem akar tőled semmit.
2023. jan. 5. 11:10
 9/12 anonim ***** válasza:

Egy nő 1 elutasításba is belehal.

A férfiak ebben jóval edzettebbek.

2023. jan. 5. 12:50
 10/12 anonim ***** válasza:

Nem teljesen értem a problémát.

Ha rossz megérzésed van ( ki tudja mi miatt) nem mész. Megindokolni sem kell.

Ha attól félsz, hogy nem lesz belőle semmit, akkor megnyugtatlak, ha nem lesz semmi, akkor sem lesz semmi:D Nem változik semmi, nem lesz rosszabb v jobb.

Túlgondolod. 1 találkától azt várod, hogy majd minden megváltozik akár jó akár rossz irányba. Nem fog nyugi.

2023. jan. 5. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!