Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jobb ha már nem keresem ugye?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobb ha már nem keresem ugye?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem neten egy külföldi fiúval, kb másfél hónapig elég rendszeresen beszéltünk csak írásban persze. Aztán éreztem rajta hogy megváltozott a hozzáállása, nem keresett 2 hétig, és utána néha bejelentkezett nálam, de nem lehetett vele szinte normálisan beszélni. egyébként közben többször bocsánatot kért emiatt,pedig nem vontam kérdőre, illetve azt mondta hogy nagyon stresszes időszaka volt.most hogy vissza jött az utazásából,egyből írt nekem, de csak pár sort beszéltünk munka közben a hét elején. Nem tudom hogy keressem e, próbáljak e vele még beszélni, régebben volt arról szó, hogy találkozunk.
2023. máj. 26. 15:01
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak szórakozik veled, még ha valami extrém munkája lenne-akkor is. Felejtsd el. Keressen magának más szórakozó pajtit.
2023. máj. 26. 15:03
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hozzá közelebbi lányokkal találkozik, ismerkedik. Te csak unaloműzésre vagy nek jó.
2023. máj. 26. 15:03
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Búcsúzz el tőle, jobban jársz.
2023. máj. 26. 15:05
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne keresd.
2023. máj. 26. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!