Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedésnél amikor rákérdeze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedésnél amikor rákérdezek a lányoknál hogy milyen elhatározással ismerkednek,akkor kitérő választ adnak. Mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Amikor ismerkedem lányokkal akkor rá szoktam kérdezni hogy végülis milyen elhatározással ismerkednek.

Erre sok lány kitérő választ ad, például a legutóbbi csaj ezt írta:

" Kötött elképzelésem nincs. Majd ami alakul"

Ez mit jelent a lányoknál hogy nem konkrét dolgot írnak le,hanem azt hogy " majd alakul valami" ?

Lehet szexet vagy barátság extrákkal kapcsolatot keresnek csak nem merik leírni?

2023. máj. 25. 14:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
87%

Ez nem kitérő válasz. Ami alakul.

Mit csinálok holnap? Majd meglátom. Ez nem kitérés, nem döntöttem el.

2023. máj. 25. 16:02
 12/18 anonim ***** válasza:
72%
Ez teljesen normális válasz nőktől. Ilyet inkább ne kérdezz szerintem, mert ez olyan, mintha erőltetnéd a kapcsolatot, ami nem jó. Nem tudja előre, hogy lesz veled, de ha bejössz neki, esetleg később beléd szeret, akkor már nyilván azt fogja mondani, hogy hosszú távon tervez veled. Ez a kérdés ismerkedési fázisban nem szerencsés, a nők jobban szeretik ha a dolgok spontán alakulnak
2023. máj. 25. 16:21
 13/18 anonim ***** válasza:
83%
Én azt tanultam hogy a fiúk megijednek attól, hogy elmondom, hogy komolyat szeretnék. Persze azóta felnőttem én is meg ezek a fiúk is :D De 19 évesen én is azt mondtam, hogy majd ami alakul, miközben én már a leendő férjemet kerestem :D
2023. máj. 25. 16:23
 14/18 anonim ***** válasza:
36%

A fiúk nem attól ijednek meg, hogy komolyat keresel, a lányok nagyobb része azt keres, hanem, hogy 19 évesen félig éretlenül már férjhez mennél.

Kimarad az érezzük jól magunkat, ismerjük meg egymást, jussunk túl együtt nehézségeken rész.

Senki nem akar egy resource lenni egy project tervben, ha szerelemről van szó.

2023. máj. 25. 17:17
 15/18 anonim ***** válasza:

Mert nyilván ezt így megmondtam mindenkinek hogy te leszel a leendő férjem :D

Nyilván nem így ismerkedtem, egyszerűen csak addigra nekem már volt két kapcsolatom és nem akartam még egy szakítást hanem szerettem volna ha megtalálom azt akivel minden jó és együtt öregszünk meg. Végül 26 voltam mire férjet találtam :D

2023. máj. 25. 17:29
 16/18 anonim ***** válasza:
76%
Ennek mindenkinél normális válasznak kellene lennie, hisz ha valaki nyitott komolyra és alkalmira is, nem fogja tudni megmondani látatlanban, hogy te alkalmas vagy-e bármelyikre is. A legtöbb ember meg olyan, hogy készpénznek vesz mindent, azonnal kell dönteni, és nem lehet menet közben meggondolni magad.
2023. máj. 25. 17:57
 17/18 anonim ***** válasza:
81%

Én a sokadik "fuu de megba.sználak" meg "bevállalós vagy?" meg "átjössz szexi?" után kiírtam, hogy komoly kapcsolatot keresek. Erre írt egy srác, hogy ne írjam ezt ki, mert ettől megijednek a férfiak, hogy én egyből komolyat akarok tőlük, megfelelési kényszerük és pánikuk lesz miattam.

Na hát akkor mit is kéne mondani? :D

2023. máj. 25. 18:09
 18/18 anonim ***** válasza:
37%

17-es.

Ettől csak azok ijednek meg, akik maguk sem tudják mit akarnak.

Normális, értelmes férfiak pontosan ugyanezt keresik, és erre vágynak.

Nekem is férfiként ki van írva így konkrétan, hogy komoly kapcsolatot keresek, és ennyi :D

2023. máj. 25. 18:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!