Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedésnél amikor rákérdezek a lányoknál hogy milyen elhatározással ismerkednek,akkor kitérő választ adnak. Mit jelenthet?
Amikor ismerkedem lányokkal akkor rá szoktam kérdezni hogy végülis milyen elhatározással ismerkednek.
Erre sok lány kitérő választ ad, például a legutóbbi csaj ezt írta:
" Kötött elképzelésem nincs. Majd ami alakul"
Ez mit jelent a lányoknál hogy nem konkrét dolgot írnak le,hanem azt hogy " majd alakul valami" ?
Lehet szexet vagy barátság extrákkal kapcsolatot keresnek csak nem merik leírni?
Ez nem kitérő válasz. Ami alakul.
Mit csinálok holnap? Majd meglátom. Ez nem kitérés, nem döntöttem el.
A fiúk nem attól ijednek meg, hogy komolyat keresel, a lányok nagyobb része azt keres, hanem, hogy 19 évesen félig éretlenül már férjhez mennél.
Kimarad az érezzük jól magunkat, ismerjük meg egymást, jussunk túl együtt nehézségeken rész.
Senki nem akar egy resource lenni egy project tervben, ha szerelemről van szó.
Mert nyilván ezt így megmondtam mindenkinek hogy te leszel a leendő férjem :D
Nyilván nem így ismerkedtem, egyszerűen csak addigra nekem már volt két kapcsolatom és nem akartam még egy szakítást hanem szerettem volna ha megtalálom azt akivel minden jó és együtt öregszünk meg. Végül 26 voltam mire férjet találtam :D
Én a sokadik "fuu de megba.sználak" meg "bevállalós vagy?" meg "átjössz szexi?" után kiírtam, hogy komoly kapcsolatot keresek. Erre írt egy srác, hogy ne írjam ezt ki, mert ettől megijednek a férfiak, hogy én egyből komolyat akarok tőlük, megfelelési kényszerük és pánikuk lesz miattam.
Na hát akkor mit is kéne mondani? :D
17-es.
Ettől csak azok ijednek meg, akik maguk sem tudják mit akarnak.
Normális, értelmes férfiak pontosan ugyanezt keresik, és erre vágynak.
Nekem is férfiként ki van írva így konkrétan, hogy komoly kapcsolatot keresek, és ennyi :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!