Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kommunikaljam le, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kommunikaljam le, hogy ez engem zavar?

Figyelt kérdés
Az az igazsag, hogy honapok ota tok jol megvagyunk laza kapcsolatban. Mindneki randizik masokkal is, o plane es teljesen oszintek vagyunk mindennel kapcsolatban. Ugy viselkedtunk mint egy par, mast is csinalunk szexen kivul, tobbszor is voltunk kozosen nyaralni. Szamomra az egesz tok laza, de nagyon zavar amikor utalasokat tesz arra, hogy kesobb osszejohetnenk. Marmint ilyenkor mindig elkezdem tulgondolni, annak ellenere hogy nem akarok tole komolyat es o se tolem. Zavar hogy neha felhoz ilyen kerdeseket vagy elmelkedeseket.... En alapvetoen vagyom valami komolyra, csak nem vele, megis osszezavar amikor ez feljon, mert o jelenleg a legjobb...Ezt megmondhatom neki valahogy szepen, hogy ilyenekre ne utalgasson ha nem gondolja komolyan? En vagyok a lany, o a fiu... De azt hiszem ez eleg egyertelmu...
2023. máj. 22. 07:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
Engem semmiképp nem zavarna össze egy félrejárós k.fefélős. hízna az egója biztos ha behódolnék neki így is, nem adnám meg ezt az örömet neki soha.
2023. máj. 22. 07:37
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
azért csinálja, hogy ne hagyj el, minél sokáig tudjon maradni veled.
2023. máj. 22. 07:56
 3/11 A kérdező kommentje:
Utolso, tudom. Es nagyon nagyon idegesit :D pedig en is jol elvagyok jelenleg vele
2023. máj. 22. 08:03
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Amugy azt megkerfezhetem, hogy tényleg miert nem vagytok egyutt?

Ha jo a szex, jol megvagytok, vannak programok, latszolag kedvelitek egymás tarsasagat ha együtt mentek nyaralni meg te amugy is komolyat keresel.

2023. máj. 22. 08:51
 5/11 A kérdező kommentje:
Azert mert o jelenleg elvezi azt hogy mas nokkel is van... Es hiaba emliti neha hogy ezt nem akarja orokre csinalni, szerintem meg jo sok evbe fog telni neki...
2023. máj. 22. 09:35
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Istenként, megmondod neki kérek-perec, hogy:

"Figyelj Józsika jó lenne hogyha nem etetnél olcsó dumákkal mint, hogy együtt lehetnénk a jövőben, mert nem akarok veled lenni komoly kapcsolatban!"

Ennyi.

2023. máj. 22. 10:00
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Te amúgy mit élvezel egy hímr.bancon?
2023. máj. 22. 10:19
 8/11 A kérdező kommentje:
7es, barcsak tudnam amugy
2023. máj. 22. 11:21
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Huzod az idodet vele, sodrodsz a langyos vizben. Ebbol nehezen fogsz kiszallni, mar most latszik. Ha nem allsz neki lezarni vele ezt, hogy a felszabadulo energiaidat masra tudd forditani, akkor azt fogod eszrevenni, hogy elszaladt veled az ido.
2023. máj. 22. 12:22
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet, hogy Ő az első? Vagy eddigi partnereid közül vele a legjobb?

Ez azért adna némi magyarázatot.

2023. máj. 22. 12:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!