Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek lehet komolyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet komolyan elgondolkozott mar?

Figyelt kérdés
A fiuval kb. 8 honapja baratsag extrakkal van koztunk. Szexen kivul is viszonylag sokat talalkozunk, valamint konkretan mindenrol tudunk beszelunk egymassal. O szokta mindif felhozni hogy cisnaljuk egyeb programokat is. Az elejen 3 honap utan konretan azt hittem, hogy annak ellenere, hogy nem ezt beszeltunk meg o tobbet akar. Rakerdeztem es mondta hogy nagyon kedvel, de o jelenleg ki akarja elni magat. Par napja szoba jott a tema, hogy kinek eppen kivel mi alakul. Megmutogatta a lanyokat akikkel kavar, mindegyikrol kikerdzte a velemenyem, hogy szerintem hogy neznek ki. (egyebkent nem volt egyik se valami szep... :D) Mondta hogy pontosan o se tudja mi a celja a csajozassal, de jelenleg jo szorakozas meg izgalmas, de azert nem akarja orokre ezt csinalni, nagyon szeretne majd csaladot. Aztan en is meseltem neki, hogy en jelenleg ott tartok hogy bar szeretnek lassan valami komolyat ha talalnek ra megfelelo ember, de valahol megis felek tole, es inkabb az ilyen laza kapcsolatokat keresem. Azt mondta, hogy tegyuk fel hogy peldaul o fel ev mulva azt mondja hogy jo, mostmar kielte magat, es szeretne valami komolyat velem, hogy akkor mit reagalnek. Erre rohogtem es mondtam, hogy biztos nem fogja kielni magat addigra. Aztan mondta, hogy oke valoszinuleg nem de most tegyuk fel. En sokaig hangosan gondolkodtam, kozben o elkezdte tordelni az ujjait (szokta neha, de nagyon ritkan, szerintem lehet kicsit ideges volt). Aztan vegul az lett a valaszom, hogy ezt csak akkor tudnam megmondani ha tenyleg ez lenne a helyzet. Szerintetek csak kivancsi volt, vagy tenyleg el tudna kesobb valamit kepzelni? 21L
2023. máj. 19. 17:53
 1/8 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem ez tipikusan a "ha nincs ló jó a szamár is" eset. Te nem vagy elég jó hogy megállapodjon, de ha nem lesz más akkor majd lejjebb ad az igényeiből és megalkuszik veled.
2023. máj. 19. 18:20
 2/8 A kérdező kommentje:
Amugy ez lehet...
2023. máj. 19. 18:27
 3/8 anonim ***** válasza:
75%
Tartalék vagy, ha végképp nem talál senkit, akkor elvisel.
2023. máj. 19. 19:44
 4/8 anonim ***** válasza:
80%

Ritkán megesik, hogy több lesz egy ilyen dologból. De ez kb az egy százalék. Ne ebben gondolkodj.

Többségben ennyiben marad a dolog.

Valakinek vagy kellesz, vagy nem. Ennyit kell megjegyezni. Aki csak elvan veled, meg lefektet, az a "nem kellesz" táborában van.

Ennyire egyszerű.

2023. máj. 19. 20:23
 5/8 A kérdező kommentje:
Akkor ezt inkabb felejtsem el teljesen?
2023. máj. 20. 23:19
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Most várnál rá éveket, vagy mi?

Ő minél több lányt gerincre akar vágni. Ott vagy neki te szexre és barátságra és mégsem vagy neki elég. Melletted aki csak vevő rá ugyanúgy megkeféli, mint téged. Akkor te szerinted majd pont te megváltoztatod az életmódját? Ne viccelj már!

Ha csak te lennél neki, mással nem kettyintene még akkor is hihetetlen, hogy lenne esélyed.

Tudod mikor lenne? Egyedül olyan esetben, hogy kijelentené, hogy te elég vagy neki, kedvel és megpróbálja veled szívesen. Viszont még ez a szituáció sem garancia semmire, mert szerelmesnek kellene lennie beléd, hogy ne csaljon meg, pluszban nyújtanod is kellene több szinten, hogy el ne csábuljon, el ne hagyjon {más(ok) miatt}.

2023. máj. 24. 15:03
 7/8 anonim ***** válasza:
34%

"pluszban nyújtanod is kellene több szinten, hogy el ne csábuljon, el ne hagyjon {más(ok) miatt}."

Hatoska, te konkrétan miről hablatyolsz?

2023. máj. 24. 15:11
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

#7:

Heteske arról, hogyha nem értik meg egymást, sok a vita, féltékenységi jelenet, vagy eltérő az életmód, akkor hiába szereti úgyis el fogja hagyni, vagy félre fog lépni.

Csak írtam, hogy ne reménykedjen, mert nemhogy komoly kapcsolatban még laza kapcsolatban sem tud neki megfelelni, tehát szálljon le a fellegekből, ahhoz a fiúhoz ő kevés.

2023. máj. 24. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!