Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok!Ti szeretitek a nőies...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok!Ti szeretitek a nőies pasikat?

Figyelt kérdés
Nem arra gondolok hogy sminkel a srác vagy hogy homárként viselkedik,hanem az arcvonásai meg a szemei inkább nőies mint férfias.Esetleg mindezek mellett megfőz,kimos,meg kitakarít.

2023. máj. 19. 00:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
29%
Ilyen férfiakat szeretünk: mosson , főzzön , takarítson. Ezek nem nőies tulajdonságok. Vegyen drága jegygyűrűt, mert az a férfi dolga. Stb... . Ami számunkra női fajra negatív , anyagi áldozatot kíván , az a férfi dolga.
2023. máj. 19. 06:02
 12/15 anonim ***** válasza:
14%

Gyereket ne szoptassa meg, meg szülje meg?

Isten irgalmazzon ezektől a tohonya feministáktól, ezeknek még egy vajaskenyér is kihívás.

2023. máj. 19. 07:36
 13/15 anonim ***** válasza:
76%
Igen. Mindig is jobban bejöttek a feminin kinézetű férfiak, mint a maszkulinok, de szerintem ezzel nem vagyok egyedül. Csak meg kell nézni az egy-két évtizeddel ezelőtti szexideált: a fiatal Brad Pitt vagy Leonardo DiCaprio mindkettő kislányos arcú fiúk voltak, mégis meghalt értük minden nő. Ma meg ott van a Harry Styles, Shawn Mendez, Tom Holland és hasonlóak, mindegyik inkább lányos mint fiús, mégis nők milliói szerelmesek beléjük!
2023. máj. 19. 07:50
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha vannak feminin vonásai viselkedésben és külsőben, de megvan a férfias oldala is határozottan igen.
2023. máj. 19. 08:07
 15/15 anonim ***** válasza:

12

Miért lenne kihívás egy vajas kenyér ? Nem azért kell tudnia főzni, mert én nem tudok, hanem mert elvileg egy felnőtt, önmagát ellátni képes emberről beszélünk. Ha nincs kapcsolata, akkor éhen hal, megeszi a kosz? Én senkinek nem akarok a hazi cselédje lenni de elvárom, hogy MINDEN házimunkát FELESBEN csináljunk.

2023. máj. 19. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!