Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok szeretitek a szénné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szeretitek a szénné gyúrt pasikat?

Figyelt kérdés
A szénné gyúrt pasik tettszenek nektek vagy inkább az atletikus szép izomtónussal rendelkező arányos testalkatú pasik ? Írjátok , hány évesek vagytok mert 12-13 éves lányok véleményére nem adok mert ők még azt sem tudják , hogy eszik e vagy isszák a pasikat . ( Nem oltásnak szántam ) Jó értelemben gondoltam miközben írtam .
2012. szept. 14. 19:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
küldj képet, hogy neked melyik szénné gyúrt és melyik atletikus !:)
2012. szept. 14. 19:14
 2/11 A kérdező kommentje:
2012. szept. 14. 19:16
 3/11 A kérdező kommentje:
ez volt a szénnégyúrt
2012. szept. 14. 19:17
 4/11 A kérdező kommentje:
[link] ez az atletikus szép izomtónus .
2012. szept. 14. 19:18
 5/11 anonim ***** válasza:

Én inkább az atletikus izmokat szeretem ha már túl sok az számomra visszataszító.

Nekem ez a vonzó:

[link]

Bár a hasa már túl izmos.

2012. szept. 14. 19:19
 6/11 anonim ***** válasza:
szerintem tök egyértelmű :) az atletikus sép izomtónussal rendelkező arányos testalkatú FÉRFIAK.
2012. szept. 14. 19:19
 7/11 anonim ***** válasza:

nem

inkább az atletikusat

[link]

2012. szept. 14. 19:47
 8/11 anonim ***** válasza:
én az olyan pasikat szeretem akik legalább kétszer olyan jók mintha csak fele olyan jók lennének
2012. szept. 14. 20:48
 9/11 anonim ***** válasza:
én a bauxittá gyúrt pasikat szeretem - Babi néni voltam
2012. szept. 14. 21:09
 10/11 anonim ***** válasza:

Nekem bejön a kérdező által küldött szénné gyúrt pasi ! Szeretem az ilyen izmos férfiakat szép szálkás testtel, a felfújtakat, akik arra gyúrnak minél nagyobbak legyenek őket nem !

Nekem az jobban visszataszítóbb egy fiúban, ha megfogom a karját és puha , löttyedt :O Lehet azért vagyok ilyen, mert én is járok konditerembe és magamon sem tudom elviselni az integető fityegő bőrt és izmot :D

2012. szept. 15. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!