Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti szeretitek a mackós testalk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szeretitek a mackós testalkatú pasikat?

Figyelt kérdés
Ha igen,ha nem,indoklást is szeretnék kapni.
2012. aug. 12. 14:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nem 18/F
2012. aug. 12. 14:39
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább gyúrj egy kicsit! Nem muszáj kondiba menni. 1 súlyzó kell, felülést csinálsz és futni esetleg. És futás közben csajozni is lehet.
2012. aug. 12. 14:40
 3/11 anonim válasza:
Sajnos énis ilyen "mackós" vagyok , ruhában még csak csak szóba álnak velem , de mondjuk strandon esélytelen!
2012. aug. 12. 14:43
 4/11 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem, persze nem kell kocka has de a pocak számomra kiábrándító. pici poci még belefér, annyi nekem is van. De sok csajnak bejönnek a mackós pasik. Szerintem egy pipaszár lábú girnyó pasinak nehezebb dolga van csajozás terén mint a mackósabbaknak.
2012. aug. 12. 14:47
 5/11 anonim ***** válasza:
ha gazdag vagy édes mackó, ha csóró akkor dagadt ge.ci
2012. aug. 12. 14:49
 6/11 anonim ***** válasza:
Na most szerintem jó lenne tisztázni, milyen az a mackós, mert ez is egy olyan kifejezés, mint a "nőiesen telt". Jelenthet bombanőt is kerek seggel, nagy cickóval, de sokan szimplán a kövér csajokra használják. A mackós testalkatot is rámondják olyanra, akin 10 kiló súlyfelesleg van, meg olyanra is, akin 50.
2012. aug. 12. 14:51
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem. Fújj.

ne legyen pálcika, de azért zsírdisznaj se.. a lányok avval nyugtatják magukat, hogy "csak a kutyák játszanak a csontokkal", meg a férfinak a telt nő kell. Lehet vn benne igazság, mert a 100 tonnás barátnőmnek, aki bele se fért a zuhanyzónkba, jobbnál jobb pasijai voltak.. hát kitudja hogylehet.:D

naszóval a fiúk, aki dagadt, avval nyugtatja magát, hogy mackóós meg jaj de bejön a csajoknak. Hát f*szt jön be. Nem. Szerintem undorító.

Mint a bátyáméknak van egy haverja, aki ilyen 80 kg lehet, 165-170 cmjéhez, szóval annyira nem dagadt. Tudod mit szoktak vele csinálni?:D Pendulum Slam-et táncoltatni. xD persze mikor ottvoltam, elöttem nem merte csinálni, csak ha elfordultam. Felvették videóra, és szakadott mindenki a röhögéstől.:DD

Szóval:

-fiú hájas: fúj, tök gáz, undi, stb, egyéb jelzők.

-lány hájas: ahwyea ezzaz, végre jócsaj.

Hát ezilyen.

17/L. 170 cm, 53 kg. Igen, krva sovány vagyok. ._.

2012. aug. 12. 15:04
 8/11 A kérdező kommentje:

Na,nekem nagyon tetszett, a gazdag vagy mackó,jót röhögtem rajta.Nálam konkrétan az van,hogy van rajtam kb 10 kiló felesleg,ami el takarja az izmaimat,ami ha nem is olyan,mint egy testépítőnek,de egy átlagos városinál több.

És hát,voltam már nehezebb is,de innen nincs nagyon lejjebb.

Pendulum Slam az nem tudom ki/mi,de szerintem abból lehet hülyét csinálni,aki hagyja magát.

2012. aug. 12. 15:09
 9/11 anonim ***** válasza:
A lányok nagyon keverik a dolgokat! Súly alapján itélnek, az izom nehezebb mint a zsír, ha egy 90 kilós férfi lehet kövér, de egy 100 kilós kigyúrt faszi meg nem.
2012. aug. 12. 15:26
 10/11 anonim ***** válasza:
Kg alapjan nem itelnek, de nekem egy pasi 75-80tol kezdödik.
2012. aug. 13. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!