Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kezdenétek párkapcsolatot egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdenétek párkapcsolatot egy sírásóval?

Figyelt kérdés
Mennyire lehet megszokni egy ilyen foglalkozást?
2023. máj. 18. 21:39
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

20

Nem minden városban van patológia, ekkor az elhunytat a legközelebbi patológiára viszik. Általában a legközelebbi korházéba.

Alapból ha valaki kórházban hal meg leviszik a kórház "hullaházába" (=patológia).

Onnan kerülnek ki papirok ezt ügye csak és kizárólag patológus adhatja ki. Azt, hogy miben halt meg ,halotti anyakönyvi kivonat stb ezt valakinek le kell papirozni és biztos nem a sírásónak...

Innen mikor minden kész van adjuk ki a temetkezési vállalatnak, onnan pedig ahol eltemetik vagy szintén a legközelebbi "hűtőházban" hűtik a temetésig, vagy hamvasztjál el.

Hidd el ha a sírásó fürdet stb, vagy úgy temetik el az elhunytat, hogy nem adta valaki ki a halotti anyakönyvi kivonatot nem látta "szakember" az jogtalan. Mondom ezt úgy, hogy patológiàn dolgozom.

De nagyon furcsa nálatok ez, hogy megy.

Persze ez ennél bonyolultabb csak röviden próbáltam leírni.

2023. máj. 19. 18:58
 22/23 anonim ***** válasza:
0%
Igen, patológus adja ki a halotti anyakönyvi kivonatot. De gyakorlatilag az osztályról a kivonattal együtt már jön is az elhunyt hozzánk mielőtt a család bármiről dönthetne, tájékozódna. Igen, ebben van egy jó adag korrupció. Hisz hatalmas előnyben van így az adott temetkezés más temetkezésekkel szemben. Ebbe bele se akarok jobban menni, hogy ne legyen felismerhető a város/temetkezés, mert holnap én leszek a következő páciens a hűtőházban.
2023. máj. 19. 20:29
 23/23 anonim ***** válasza:

22

Nem dehogyis nem kell belemenned jobban, osztályról egyből nemis mehet az elhunyt csak a patológiára de értelek én...

Én csak azért írtam, mert évek óta patológián dolgozom és én "fürdetek" és öltöztetek.

Csúnya szóval hullamosóként dolgozom részben.

Szóval a kérdésre visszatérve ezért nem érdekelne ha valaki sírásó.

2023. máj. 19. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!