Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kezdenétek párkapcsolatot egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdenétek párkapcsolatot egy sírásóval?

Figyelt kérdés
Mennyire lehet megszokni egy ilyen foglalkozást?
2023. máj. 18. 21:39
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
40%
Nem kezdenék vele kapcsolatot.Ismerek egy ilyen szakmát űző embert és nem szeretnék alkoholistával járni.
2023. máj. 18. 21:42
 2/23 anonim ***** válasza:
55%
Maga a sírásás ténye nem zavarna, de gondolom szarul fizet és valószínűleg nem kell hozzá sok intelligencia, szóval kétlem, hogy olyan helyzetbe kerülnék, hogy egy sírásóval randizom.
2023. máj. 18. 21:56
 3/23 anonim ***** válasza:
21%

Semmiképpen.

Értem, hogy valakinek el kell végeznie ezt a munkát is, de lássuk be, hogy nagyon alja.

2023. máj. 18. 21:59
 4/23 anonim ***** válasza:
83%

"Mennyire lehet megszokni egy ilyen foglalkozást?"

Nem neked kell megszoknod.

Ő legalább nem látja a holttesteket. Egy orvos nagyságrenddel több halottat lát munkája során. Akkor kérdező, te orvossal nem randiznál?

2023. máj. 18. 21:59
 5/23 anonim ***** válasza:
88%

Temetkezési vállalkozásban dolgozom

vidéken , nálunk egy sírásó elég jól keres.

Az én munkámat is furcsálják de személy szerint én nem a munka "fajtáját" nézem ismerkedéskor. Szóval nekem ez nem számítana.

2023. máj. 18. 22:07
 6/23 anonim ***** válasza:
92%
Más alapján ítélek meg egy embert.
2023. máj. 18. 22:12
 7/23 anonim ***** válasza:
43%

Engem hagyjon már pihenne.

Üdv: Halott.

2023. máj. 18. 22:17
 8/23 anonim ***** válasza:
39%

Biztos jól keresnek, mert kevés pénzért senki nem vállalná.

Lelkileg megterhelő meló, ezért nem nagyon bírják hosszú távon.

2023. máj. 18. 22:18
 9/23 anonim ***** válasza:
94%

Simán. Mármint ezen nem fog múlni.

Igazából nemigazán látok semmi ellenérvet. Kiássa, segít letenni a koporsót/urnát oszt visszaássa. Valszeg jó kondiban van. És ahogy temetéseken néztem emellé tudniuk is kell stílusosnak lenni, nem egy ilyen kisvakond ruhás földásó segédmunkás, hisz a gyásznép előtt dolgozik részben.

2023. máj. 18. 22:57
 10/23 anonim ***** válasza:
86%
Igen. Érdekes jelenség lehet.
2023. máj. 18. 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!