Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek észrevehette ezek alapján a kollégám, hogy tetszik nekem?
- Egyre többször keresem a társaságát, sokszor keresem meg kamu ürüggyel, munkahelyi Teams-en is írogatok neki ha unatkozok. Ő ezekben partner, nagyon jól el szoktunk lenni.
- Mostanában beavatom mélyebb témákba is, eddig felületes volt a kapcsolatunk és csak hülyéskedtünk, nem is ismertem a komoly oldalát, de már egyre jobban nyílik meg ő is.
- Ha mondd valami vicceset szerintem elég feltűnően és hangosan szoktam nevetni... Aztán utólag veszem észre magam, hogy kicsit túltoltam mert más poénjain nem nevetek ennyit.
- Mindig mosolygok rá, ha meglátom, egyszerűen nem tudok poker face-t vágni ha rámnéz.
- Elég sokszor érek hozzá, néha tudatosan néha meg csak úgy sikerül. De nem húzza el a kezét.
Lehet ez akár egy nagyon jó munkahelyi viszony, miután mindketten fiatalok vagyunk és sok a közös téma, vagy bármelyik jel utalhat arra, hogy nagyonnagyon reménytelenül szerelmes vagyok belé?
(a célom az, hogy ne tudja meg, mert van párja...)
Szerintem is tutira érzi,a vonzalmat nem nagyon lehet véka alá rejteni.
Más kérdés,hogy te pont nem az önbizalomhiányos,szolidan flörtölős,hanem a másik véglet,a nyomulós típus lehetsz...Ami kevésbé izgalmas,másrészt olyannál pedálozol,aki foglalt.Következésképpen egyelőre csak a szexkapcsolat merül fel opcióként...Vajon ennyivel is beérnéd???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!