Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek észrevehette ezek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek észrevehette ezek alapján a kollégám, hogy tetszik nekem?

Figyelt kérdés

- Egyre többször keresem a társaságát, sokszor keresem meg kamu ürüggyel, munkahelyi Teams-en is írogatok neki ha unatkozok. Ő ezekben partner, nagyon jól el szoktunk lenni.

- Mostanában beavatom mélyebb témákba is, eddig felületes volt a kapcsolatunk és csak hülyéskedtünk, nem is ismertem a komoly oldalát, de már egyre jobban nyílik meg ő is.

- Ha mondd valami vicceset szerintem elég feltűnően és hangosan szoktam nevetni... Aztán utólag veszem észre magam, hogy kicsit túltoltam mert más poénjain nem nevetek ennyit.

- Mindig mosolygok rá, ha meglátom, egyszerűen nem tudok poker face-t vágni ha rámnéz.

- Elég sokszor érek hozzá, néha tudatosan néha meg csak úgy sikerül. De nem húzza el a kezét.

Lehet ez akár egy nagyon jó munkahelyi viszony, miután mindketten fiatalok vagyunk és sok a közös téma, vagy bármelyik jel utalhat arra, hogy nagyonnagyon reménytelenül szerelmes vagyok belé?

(a célom az, hogy ne tudja meg, mert van párja...)

2023. máj. 18. 18:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is tutira érzi,a vonzalmat nem nagyon lehet véka alá rejteni.

Más kérdés,hogy te pont nem az önbizalomhiányos,szolidan flörtölős,hanem a másik véglet,a nyomulós típus lehetsz...Ami kevésbé izgalmas,másrészt olyannál pedálozol,aki foglalt.Következésképpen egyelőre csak a szexkapcsolat merül fel opcióként...Vajon ennyivel is beérnéd???

2023. máj. 18. 22:13
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Fúj, fúj, fúj, fúj
2023. máj. 19. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!