Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek észrevehette ezek alapján a kollégám, hogy tetszik nekem?
- Egyre többször keresem a társaságát, sokszor keresem meg kamu ürüggyel, munkahelyi Teams-en is írogatok neki ha unatkozok. Ő ezekben partner, nagyon jól el szoktunk lenni.
- Mostanában beavatom mélyebb témákba is, eddig felületes volt a kapcsolatunk és csak hülyéskedtünk, nem is ismertem a komoly oldalát, de már egyre jobban nyílik meg ő is.
- Ha mondd valami vicceset szerintem elég feltűnően és hangosan szoktam nevetni... Aztán utólag veszem észre magam, hogy kicsit túltoltam mert más poénjain nem nevetek ennyit.
- Mindig mosolygok rá, ha meglátom, egyszerűen nem tudok poker face-t vágni ha rámnéz.
- Elég sokszor érek hozzá, néha tudatosan néha meg csak úgy sikerül. De nem húzza el a kezét.
Lehet ez akár egy nagyon jó munkahelyi viszony, miután mindketten fiatalok vagyunk és sok a közös téma, vagy bármelyik jel utalhat arra, hogy nagyonnagyon reménytelenül szerelmes vagyok belé?
(a célom az, hogy ne tudja meg, mert van párja...)
Pfff... Mindenhová kell egy ilyen
r*...omlott termeszét.🤨
Ha tényleg azt akarnád, hogy ne tudja meg, akkor nem tapogatnád, meg viháncolnál a viccein, pláne nem futkoznál hozzá hülyeségekkel. Vedd már észre magad. Nagyon gáz vagy...
Nem, még soha nem tapogattam senkit akaratom ellenére.
🤔😂😂😂
Szerintem igen.
Örülnék egy ilyen kolléganőnek:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!