Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bizalomgerjesztőbb, ha valaki úgy mosolyog a fényképen,
hogy kilátszódnak a fogai?
Figyelt kérdés
Én szinte sosem mosolygok így. Régen le volt törve az egyik fogam, amiatt is kialakulhatott ez a tartózkodás (már megcsináltattam), meg szerintem nekem nem elég nagyon a fogaim, így nagyon szét kell húzni a számat, hogy kilátszódjanak. Valakinek olyan a koponyaszerkezete, hogy rögtön kilátszódnak a fogai, ha mosolyog. De társkeresőn kaptam már kérdést, hogy miért nem látszódnak a fogaim sosem? Lehet, azt hiszik, hogy annyira rosszak, hogy nem akarok mutogatni?
2023. máj. 18. 10:47
1/9 anonim válasza:
Én se szoktam úgy vigyorogni képeken, eddig senkit sem zavart :D
2023. máj. 18. 11:05
2/9 anonim válasza:
A természetes mosoly a bizalomgerjesztő. Van akinek mindig fülig ér a szája, és van olyan, aki a való életben sem mosolygós, egy fotó kedvéért pedig képtelen mosolyogni, ha megteszi mégis, az nem természetes.
Számomra is fontos hogy ne egy fogatlan/rosszfogú, zártszájú pasi legyen a párom, de az ismerkedés fázisában ezt még véletlenül se jegyezném meg ilyen módon.
Ne foglalkozz ezzel, természetes legyél a fotón, olyan, mint ahogy majd szembe állsz azzal akivel ismerkedni fogsz.
2023. máj. 18. 11:06
3/9 anonim válasza:
Szerintem se foglalkozz ezzel. Nekem nem állnak tökéletesen, azért nem mosolygok fotókon úgy. De eddig még senkinek nem volt problémája vele, ismerkedéskor.
2023. máj. 18. 11:10
4/9 anonim válasza:
#2 a rosszfogú alatt mit értesz?
2023. máj. 18. 11:11
5/9 anonim válasza:
A rossz fogakat értem alatta /2-es vagyok/. Lyukas, hiányzó, letört. Főleg a front részen. Arról,hogy nem hófehér valaki foga, vagy nem teljesen szabályos, nem tehet, és azt se ítélem el ha felnőttként már ezért nem hord fogszabályzót, vagy nem költ vagyont a fehérítésre.
2023. máj. 18. 11:15
6/9 anonim válasza:
#5 nálam is az a kizáró ok, ha ápolatlanok a fogai. Ha csálék, az nem zavar.
2023. máj. 18. 11:16
7/9 A kérdező kommentje:
na,, jólvan, köszi a válaszokat, akkor megnyugodtam :) Nem erőltetem a foggal mosolygást, nem természetes állapotom.
2023. máj. 18. 11:18
8/9 anonim válasza:
Őszintébbnek tűnik (de csak ha nem lesz belőle vicsor...).
2023. máj. 18. 11:33
9/9 anonim válasza:
Kell a foggal mosolygás.
Pszichológiai oldalról megközelítve ez az általános megállapítás.
Most meg nem találom erről a szakirodalmat... keresgélj, ha érdekel.
a lényeg az, hogy a túl sok fog se jó. Neked ilyen gondod nem lehet az írásod szerint. Szóval nyugodtan átszoktathatod magadat, segíteni fog.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!