Restilo oldalról mernétek rendelni? Nem túl bizalomgerjesztő, hogy ennyire olcsó, nem lehet utánvétellel fizetni és a fele nem is magyar....
Figyelt kérdés
De valami csak ott van, ami viszont nagyon kéne.
Tapasztalatok?
2023. márc. 27. 22:10
1/7 anonim válasza:
Mivel Lengyel cég. Egy magyar mail cím, és egy pesti telefonszám......
Én elfelejteném
2/7 anonim válasza:
5 országban van boltjuk szóval vásárolhatsz.
3/7 anonim válasza:
Vagy 5 országba vágják át az embereket. Ha nem jön csomag hol, kinél reklamálsz? Hol kérsz jogorvoslatot?
4/7 A kérdező kommentje:
Rendelnék, ha lenne utánvétes lehetőség... de így gyakorlatolag elküldök a semmibe mondjuk 10ezer ftot és reménykedem, hogy nem egy email van az egész mögött amiről úgyem válaszolna.
2023. márc. 28. 14:31
5/7 anonim válasza:
Vasárnap rendeltem tőlük. Izgultam, hogy nincs utánvétes lehetőség.. Viszont már hétfőn jött is az üzenet a lengyel dpd-től, hogy náluk a csomag, ma (szerda) pedig hozta is a magyar dpd. Azt kaptam, amit rendeltem és a minősége is jó.
6/7 anonim válasza:
Kinéztem egy ágytakarót, ami egy bizonyos színben le volt értékelve 3.000 Ft-ra. Mivel a macskám úgyis legyilkolja, többet nem érdemes rá költeni. Na meg ha kiderül, hogy kamu, ennyit még beáldozok. Másnap jött az értesítés, hogy a lengyel DPD-nél van, 4 nap múlva nálam volt a gyönyörű ágytakaró. Amúgy rettenetesen gyanakvó vagyok, de most az egyszer megpróbáltam. Nem buzdítok senkit ilyesmire, mert hatalmas mákom volt, mai eszemmel nem kockáztatnék egy fillért sem. De bejött...
7/7 Ildi 76 válasza:
Rendeltem tőlük két hete már ágytakaró, díszpárnát, törölközőket! Magas minőség! Ajánlom mindenkinek.Méret miatt az ágytakarót visszaküldtem.Visszautalták az árát és újat kellett rendelni.
/futárt küldtek, aki el is vitte/Szépen rendezhető velük minden!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!