Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az normális, hogy kiskorom...

Az normális, hogy kiskorom óta, ha nagyon ideges vagyok, akkor nem túl bizalomgerjesztő dolgokat csinálok?

Figyelt kérdés

Izomból összeszorítom a fogaimat, belerúgok dolgokba, közben szóismétlés nélkül, hosszú másodpercekig anyázok, mostanában, akaratomon kívül, de ráharapok a kezemre, ha valamin le kell vezetni, de nem akarom, hogy meghallják.😬

Egyébként most is be van kötve a lábujjam🤷‍♂️

Ami a legjobban bánt, ha valamelyik háziállat a lábam alatt van és ideges vagyok, nagyon vissza kell fognom magam, hogy ne rúgjam fel a picsába. Mármint amikok pl sietek be a házba, az meg úgy szaladgál előttem, hogy majdnem elesek benne.

A k{zlekedésben már sikerült megtanulnom, hogy nem szabad felhúzni magam az idióták miatt sem. Konkrétan eljutottam oda, ha valaki köcsögöl velem pl: belegyorsít mikor előzöm, olyankor tök nyugottan visszasorolok mögé és ráhagyom. Eddig sajnos nem mindig volt így..

Gondolom hogy nem normális ez, de hogy tudnék ezen felülkerekedni dilidoki nélkül?

2022. ápr. 11. 14:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Dilidoki nélkül sehogyan. Impulzuskontrollzavar a neve.
2022. ápr. 11. 14:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez idegbetegseg,duhkezelesi problemaid vannak, menj orvoshoz! Allatba meg tenyleg ne rugj sose!
2022. ápr. 11. 14:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Egy rokonom volt hasonló, nem bírt uralkodni magán, aztán egy ilyen alkalommal egy kocsmában majdnem halálra verték, mert hiába volt ő az idegesebb, ha a másik lett az erősebb...
2022. ápr. 11. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!