Az normális, hogy kiskorom óta, ha nagyon ideges vagyok, akkor nem túl bizalomgerjesztő dolgokat csinálok?
Izomból összeszorítom a fogaimat, belerúgok dolgokba, közben szóismétlés nélkül, hosszú másodpercekig anyázok, mostanában, akaratomon kívül, de ráharapok a kezemre, ha valamin le kell vezetni, de nem akarom, hogy meghallják.😬
Egyébként most is be van kötve a lábujjam🤷♂️
Ami a legjobban bánt, ha valamelyik háziállat a lábam alatt van és ideges vagyok, nagyon vissza kell fognom magam, hogy ne rúgjam fel a picsába. Mármint amikok pl sietek be a házba, az meg úgy szaladgál előttem, hogy majdnem elesek benne.
A k{zlekedésben már sikerült megtanulnom, hogy nem szabad felhúzni magam az idióták miatt sem. Konkrétan eljutottam oda, ha valaki köcsögöl velem pl: belegyorsít mikor előzöm, olyankor tök nyugottan visszasorolok mögé és ráhagyom. Eddig sajnos nem mindig volt így..
Gondolom hogy nem normális ez, de hogy tudnék ezen felülkerekedni dilidoki nélkül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!