Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan közöljem tapintatosan,h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közöljem tapintatosan,hogy nem akarok tovább ismerkedni?

Figyelt kérdés
Kb egy hónapja használom a tindert, és eddig három első randim volt. Mindhárom kedves lány, de annyira nem jöttek be a randin, úgyhogy nem szeretnék további köröket futni velük. Azt hittem, hogyha a randi után egyszerűen nem írok nekik többet, akkor veszik a lapot, hogy részemről ennyi. Csakhogy ők írogatnak nekem tovább, és nincs szívem letiltani őket, vagy azt mondtani, hogy nem tetszett a külsejük, vagy nem szimpatikusak. Az egyik még kérezte is, hogy lenne-e kedvem találkozni mégegyszer, és neki azt kamuztam, hogy most kaptam egy külföldi állásajánlatot és harosam utazok.

2023. máj. 18. 00:34
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Ennyire gyava vagy?
2023. máj. 18. 00:38
 2/9 A kérdező kommentje:
#1 ezekszerint igen, ráadásul hazug is.
2023. máj. 18. 00:40
 3/9 anonim ***** válasza:
87%
Nem kell kamuzni. Ha a valódi ok nem túl kedves, magadtól inkább ne mondj okot se. Elég annyi, hogy jól érezted magad a randin (ha ez igaz) de nem szeretnél tovább ismerkedni.
2023. máj. 18. 00:42
 4/9 anonim ***** válasza:
84%

A legtisztességesebb az lenne, hogy ha már a randi végén tudod, hogy semmit nem akarsz tőle, akkor megköszönöd neki, hogy rád szánta az idejét, de sajnos úgy érzed, hogy nem ő számodra a megfelelő. Nem kell részletezni, és azt se mondd, hogy ronda, meg hasonló.

Ezt így elég nehéz élőben megmondani és nem is minig túl jó ötlet. Mondjuk férfiaknál rosszabb, mert több közöttük az, aki nem tudja elfogadni a visszutasítást. Szóval ha nem is élőben, de írd meg neki, hogy részedről ennyi volt.

2023. máj. 18. 00:43
 5/9 anonim ***** válasza:
79%

Másold be ezt: "Szia! Sokat gondolkoztam..jól éreztem magam veled, mikor találkoztunk, de úgy érzem valami apróság még hiányzik, talán ezt hívják szikrának, és én nem érzem. Sajnálom, pedig szép és jófej lány vagy, de úgy érzem nem tudnék beléd szeretni. :( Minden jót kívánok neked a továbbiakban, remélem mindketten szerencsével járunk majd!"

Csak akkor írd, ha kedveled őket, ha még csak nem is kedvelted meg, akkor elég annyi, hogy úgy érzed nem egymást keresitek.

2023. máj. 18. 05:20
 6/9 anonim ***** válasza:
13%
Ez utan megint zaklatni fogják 5#.
2023. máj. 18. 05:52
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Pont így. Nincs ebben semmi gáz, legalább őszinte voltál!

Az a nő, akinek van egy csöpp esze, értékeli, hogy nem azután mondják ezt neki, hogy kihasználva a lelkesedését, ágyba vitték (sajnos ilyenek is vannak).

2023. máj. 18. 06:11
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem zárod le konkrétan, reménykedni fognak, főleg ha nem is mutattad hogy nem szimpatikusak. Nem kell bunkónak lenni, de legyen már annyi tököd hogy illedelmesen lezárod velük az ismerkedést.
2023. máj. 18. 06:21
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem kamuszövegeket és mások által jónak tartott dolgokat kell írsogálni, hanem azt kell mondani amit te érzel. Olyan módon, hogy a másik is felfogja. Ez a szép ebben, hogyha a három lány háromféle habitus, akkor nem egyszer kell írni egy standard szöveget, hanem mindegyiknek az egyéniségének megfelelően kell elmondani. De ez az általános emberi kapcsolatokban is így kellene működjön. Szüleid nem tanították ezt meg neked? Vagy csak te nem figyeltél...
2023. máj. 18. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!