Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért mondja egy pasi ismerked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja egy pasi ismerkedés elején, hogy bármiről beszél, kivéve a pénzről?

Figyelt kérdés
Eszembe se jutott pénzről beszélni. De egyszerűen nagyon meglepődtem, hogy az első üzenetekben ezt írja és, hogy így említette és nem tudom elképzelni, hogy vajon miért? Vajon anyagi gondjai vannak? Vagy arra célzott, hogy a gazdaság/tőzsde stb témák nem érdeklik? Vagy valami egész más? Megkérdezni nem akarom, mert írta tabutéma nála. Ha nem hozza szóba nem hoztam volna fel a témát. De így, hogy kiemelte, most legjobban pont ez érdekel vele kapcsolatban. Szerintetek miért mondhatta ezt? Általában miért mondják ezt? Mi a tippetek?
2023. máj. 17. 15:21
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
48%
20. A tied az sokkal szélsőségesebb ...
2023. máj. 17. 22:25
 22/24 anonim ***** válasza:

21... és melyiket gondolod az enyémnek? Mármint a 20ason kívül:D

És te szubjektivitásról beszéltél, a szélsőségéről enm.

2023. máj. 17. 22:35
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hagyd a pasit a francba, kedves kérdező.
2023. máj. 18. 12:56
 24/24 anonim ***** válasza:
Nem vagyok csoró sem pénzes.. viszont ne másszon bele az anayagi dolgaimba semmilyen nő, ha akarom majd elmondom , de a számító nőket rá hagyom az olyan férfiakra akik csak pénzt tudnak adni nekil és a nő meg semmit kb érzelmileg.. hajrá!
2023. máj. 19. 00:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!