Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért mondja egy pasi ismerked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja egy pasi ismerkedés elején, hogy bármiről beszél, kivéve a pénzről?

Figyelt kérdés
Eszembe se jutott pénzről beszélni. De egyszerűen nagyon meglepődtem, hogy az első üzenetekben ezt írja és, hogy így említette és nem tudom elképzelni, hogy vajon miért? Vajon anyagi gondjai vannak? Vagy arra célzott, hogy a gazdaság/tőzsde stb témák nem érdeklik? Vagy valami egész más? Megkérdezni nem akarom, mert írta tabutéma nála. Ha nem hozza szóba nem hoztam volna fel a témát. De így, hogy kiemelte, most legjobban pont ez érdekel vele kapcsolatban. Szerintetek miért mondhatta ezt? Általában miért mondják ezt? Mi a tippetek?
2023. máj. 17. 15:21
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
50%
10, nem, nem lehet nagyon jo az anyagi helyzete. Gazdag, penzes ember ilyet soha nem mondana….
2023. máj. 17. 16:46
 12/24 anonim ***** válasza:
75%
Vagy csóró, vsgy nagyon gazdag
2023. máj. 17. 16:51
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem semmi köze az anyagi helyzetéhez. SImán csak hülye.

Hiszen ha megkérdeznék tőle, hogy mennyi pénze van, milyen vagoyna van... ami azért elég érdekes ismerkedési kérdés lenne... akkor mondhatja azt, hogy ő erről nem szeretne beszélni és kész. Sőt, akár dobhatja is a cajt, ha túl rámenősnek érzi.

És mindne józan ember ezt tenné, hisz eg ypár hete ismert, pár randit megélt kapcsolatban semmi köze a másiknak a pénztárcánkhoz.

Ehyelett jön ezzel a hülyeséggel. Mintha én úgy kezdeném a beszélgetést, hgoy "nem szeretnék az orvosi leleteimről beszélni, ezt leszögezem előre". És akkor a másik gondoljon amit akar:D Hát jót nem fog, az biztos:D

2023. máj. 17. 16:54
 14/24 anonim ***** válasza:
74%
Nem tudom, de vigyázz, nehogy téged akarjon lehúzni. Valami nem stimmel azokkal, akik explicit felhozzák az ilyen témát.
2023. máj. 17. 17:31
 15/24 anonim ***** válasza:
16%
Mert rengeteg nőnek ez a fő témája, kérdése, és már sokan unjuk ezt.
2023. máj. 17. 17:59
 16/24 anonim ***** válasza:
27%
14. Ja 200-300 ezres kereseru not le lehet nagyon huzni valamivel..
2023. máj. 17. 19:19
 17/24 anonim ***** válasza:
83%
15, az, hogy megkérdezik mivel foglalkozol az nem egyenlő a pénzügyeid firtatásával. Itt sok mániákus pasi ezt nem érti meg..
2023. máj. 17. 19:23
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

"14. Ja 200-300 ezres kereseru not le lehet nagyon huzni valamivel.."

Nem mind keres annyit, és sok férfi sem keres többet. Nem sok eltérés van a fizetések között, annyi messze nincs, amenyit behaluztok magatoknak.

És sok férfi is a pénzre megy.

Ha ilyent mondott a pasi, az erős warning. Vagy az átlagnál is csóróbb, vagy azt akarja, hogy azt hidd, hogy azért nem akar, mert sok van neki, holott semmi, de a nem létező pénzével akar sikert aratni.

Én nagyon óvatosan kezelném ezek után, de leginkább sehogy.

2023. máj. 17. 19:28
 19/24 anonim ***** válasza:
0%
18. Te jobb ha senkinek nem adsz tanácsot mivel a válaszod nagyon szubjektív !!!
2023. máj. 17. 22:10
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
19, ez mondjuk érdekes felvetés. A te válaszaid talán nem azok?:D
2023. máj. 17. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!