Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja egy pasi ismerkedés elején, hogy bármiről beszél, kivéve a pénzről?
Szerintem semmi köze az anyagi helyzetéhez. SImán csak hülye.
Hiszen ha megkérdeznék tőle, hogy mennyi pénze van, milyen vagoyna van... ami azért elég érdekes ismerkedési kérdés lenne... akkor mondhatja azt, hogy ő erről nem szeretne beszélni és kész. Sőt, akár dobhatja is a cajt, ha túl rámenősnek érzi.
És mindne józan ember ezt tenné, hisz eg ypár hete ismert, pár randit megélt kapcsolatban semmi köze a másiknak a pénztárcánkhoz.
Ehyelett jön ezzel a hülyeséggel. Mintha én úgy kezdeném a beszélgetést, hgoy "nem szeretnék az orvosi leleteimről beszélni, ezt leszögezem előre". És akkor a másik gondoljon amit akar:D Hát jót nem fog, az biztos:D
"14. Ja 200-300 ezres kereseru not le lehet nagyon huzni valamivel.."
Nem mind keres annyit, és sok férfi sem keres többet. Nem sok eltérés van a fizetések között, annyi messze nincs, amenyit behaluztok magatoknak.
És sok férfi is a pénzre megy.
Ha ilyent mondott a pasi, az erős warning. Vagy az átlagnál is csóróbb, vagy azt akarja, hogy azt hidd, hogy azért nem akar, mert sok van neki, holott semmi, de a nem létező pénzével akar sikert aratni.
Én nagyon óvatosan kezelném ezek után, de leginkább sehogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!