Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért mondja egy pasi ismerked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja egy pasi ismerkedés elején, hogy bármiről beszél, kivéve a pénzről?

Figyelt kérdés
Eszembe se jutott pénzről beszélni. De egyszerűen nagyon meglepődtem, hogy az első üzenetekben ezt írja és, hogy így említette és nem tudom elképzelni, hogy vajon miért? Vajon anyagi gondjai vannak? Vagy arra célzott, hogy a gazdaság/tőzsde stb témák nem érdeklik? Vagy valami egész más? Megkérdezni nem akarom, mert írta tabutéma nála. Ha nem hozza szóba nem hoztam volna fel a témát. De így, hogy kiemelte, most legjobban pont ez érdekel vele kapcsolatban. Szerintetek miért mondhatta ezt? Általában miért mondják ezt? Mi a tippetek?
2023. máj. 17. 15:21
1 2 3
 1/24 anonim válasza:
43%
Ne az anyagi helyzete legyen a szempont a randin. Akár azért mert sok van vagy azért mert kevés.
2023. máj. 17. 15:23
 2/24 anonim ***** válasza:
51%

A pénzhajhász ribizlik miatt gondolom.

De ne aggódj, kérdésedből kiindulva ne várj sokat ettől.. :D

2023. máj. 17. 15:25
 3/24 anonim ***** válasza:
74%
Vagy nagyon nincs neki mit a tejbe aprítani és szégyelli, vagy épp nagyon sok van és félti. Egyik eset sem túl jó.
2023. máj. 17. 15:31
 4/24 anonim ***** válasza:
95%
Írd vissza, hogy neked ez nem gond, úgyis külön kasszán lesztek, ha lesz bmi ebből a kapcsolatból.
2023. máj. 17. 15:41
 5/24 anonim ***** válasza:
89%
Ez tényleg elég furcsa,és én bizony rá is kérdeznék,hogy bocsánat de ezt miért hoztad fel?
2023. máj. 17. 15:46
 6/24 anonim ***** válasza:
82%
Tuti azert mondta, mert nincs penze. Akinek van az nem mond ilyet, nem szegyelli😄
2023. máj. 17. 16:00
 7/24 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem a frusztráltság szól belőle.

Vagy volt már hasonló tapasztalata, vagy akár pl itt a GYKhoz hasonló helyeken telebeszélték a fejét azzal, hogy a nőket csak a pénz érdekli.

Gondolom ezt ő jó és egyenes beszédnek gondolja, hogy tisztázza, hogy ha a pénzre mész, akkor kopó van.

Csak az a probléma, hogy azt az apróságot nem veszi észre, hogy az a normális, ha valaki nem beszél pénzügyekről az ismerkedés szakaszában.

Szóval a problémás embereket akarja elhessegetni, de ezzel ő maga válik weirdová.

Őszintén, ha valaki ilyen szinten frusztrált vagy gyenge szociális készségű, hgoy ezt felmérje, azt lehet jobb lenne hagyni. Mondjuk az is igaz, hogy ebből ő azt fogja levenni, hogy mivel nem beszélhettetek pénzről, ott is hagytad, tehát pénzéhes vag:D De ha meg rákérdezel, hogy ezt miért mondta, akkor is lehet elkönyvel pénzéhesnek, hsiz nem hagy nyugodni a téma:D

Mindenesetre én rákérdeznék a helyedben, hogy okkkké, eszedbe se jutott ilyesmiről beszélni így az elején, de ezt miért köti ki így ennyire.

De igazából már ez a fajta megmozdulás is eléggé.. passzív agresszív, szóval én hanyaolnám a cóskát.

2023. máj. 17. 16:10
 8/24 anonim ***** válasza:
82%
Vlaszeg csóró vagy valami kétes munkával keres pénzt.
2023. máj. 17. 16:15
 9/24 anonim ***** válasza:
83%

Azt sem mondja meg, mi a munkája?

Egyébként ez h.lyeség, gondolom, látni, milyen ruhája, cipője, kocsija van.

Tuti, titkol vmit.

2023. máj. 17. 16:21
 10/24 anonim ***** válasza:
70%
nem szeretné felfedni az anyagi hátterét ezt lehet átlagos, kevésbé, vagy nagyon jó is.. kíváncsi rá mennyire tudja az érdeklődésed fenttartani anélkül, hogy a pénz szóba kerüljön és így is nyitott vagy e kapcsolatra, ez egy fajta szűrő ahogyan minden embernél van.
2023. máj. 17. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!