Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja egy pasi ismerkedés elején, hogy bármiről beszél, kivéve a pénzről?
A pénzhajhász ribizlik miatt gondolom.
De ne aggódj, kérdésedből kiindulva ne várj sokat ettől.. :D
Szerintem a frusztráltság szól belőle.
Vagy volt már hasonló tapasztalata, vagy akár pl itt a GYKhoz hasonló helyeken telebeszélték a fejét azzal, hogy a nőket csak a pénz érdekli.
Gondolom ezt ő jó és egyenes beszédnek gondolja, hogy tisztázza, hogy ha a pénzre mész, akkor kopó van.
Csak az a probléma, hogy azt az apróságot nem veszi észre, hogy az a normális, ha valaki nem beszél pénzügyekről az ismerkedés szakaszában.
Szóval a problémás embereket akarja elhessegetni, de ezzel ő maga válik weirdová.
Őszintén, ha valaki ilyen szinten frusztrált vagy gyenge szociális készségű, hgoy ezt felmérje, azt lehet jobb lenne hagyni. Mondjuk az is igaz, hogy ebből ő azt fogja levenni, hogy mivel nem beszélhettetek pénzről, ott is hagytad, tehát pénzéhes vag:D De ha meg rákérdezel, hogy ezt miért mondta, akkor is lehet elkönyvel pénzéhesnek, hsiz nem hagy nyugodni a téma:D
Mindenesetre én rákérdeznék a helyedben, hogy okkkké, eszedbe se jutott ilyesmiről beszélni így az elején, de ezt miért köti ki így ennyire.
De igazából már ez a fajta megmozdulás is eléggé.. passzív agresszív, szóval én hanyaolnám a cóskát.
Azt sem mondja meg, mi a munkája?
Egyébként ez h.lyeség, gondolom, látni, milyen ruhája, cipője, kocsija van.
Tuti, titkol vmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!