Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ijedek meg, ha komolyra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ijedek meg, ha komolyra fordulnak a dolgok?

Figyelt kérdés

Két hete ismerkedek egy sráccal és tervezzük egy ideje a találkozót. Eddig minden jó volt, jól elbeszélgettünk, de ma megváltozott. Azt mondta, hogy ő nagyon megkedvelt és velem el tudja képzelni a jövőjét. Sőt még a haverjainak is beszámolt rólam. Én pedig teljesen megijedtem, bizonytalan vagyok.

Érzem, hogy valami megváltozott, pedig eddig annyira izgatott ez a srác, de most azt érzem, hogy én erre nem vagyok képes. Mégis mi a probléma velem? Ez nem az első eset.

2023. máj. 15. 17:13
 1/4 anonim ***** válasza:
82%
Félsz a felelőségtől ami egy másik emberrel kapcsolatos, mert tudod, hogy mit jelent, és számodra nem csak egy semmitmondó szó ha valakit felvállalsz. Legyen az akár barát, akár társ, akár kollegalitás. Aztán bevállalod a srácot, és egyszer csak arra ébredsz, hogy 26+év van mögöttetek, 3 gyerekkel:DD
2023. máj. 15. 17:17
 2/4 anonim ***** válasza:
32%

"Érzem, hogy valami megváltozott"

Minden nő megérzi a "vesztét":DD

2023. máj. 15. 17:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Mert alkalmatlan vagy komoly kapcsolatra... majd egyszer felnősz hozzá. :D
2023. máj. 16. 12:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Kötődési probléma. Menj pszichológushoz. Komolyan mondom, nekem sokat segített, ha átdolgozod a kötődési mintáid, megoldódik a problémád és nem fogsz egy életen át szenvedni.
2023. máj. 16. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!