Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért rázott le a pasi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért rázott le a pasi?

Figyelt kérdés
Ismerkedni kezdtem levélben egy pasival. Mivel apám korúként írt rám, megemlítettem, hogy elgondolkoztam, hogy a korkülönbség miatt írjak-e, de úgy gondolom megpróbálom, válaszoltam is neki az írására elég hosszan, olyan terjedelemben, ahogy ő írt. Erre annyit írt vissza, hogy ha elgondolkodtam a korkülönbség miatt akkor hagyjuk és lelépett. Szerintetek unalmasnak talált, vagy megsértődött, vagy talált valaki mást? Azt hittem, hogy örülni fog annak ellenére, hogy még nem álltam szóba idős pasival mégis beszélek vele. Egyszerűen nem értem.
2023. máj. 13. 20:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

1. Azt akarja, hogy probald meggyozni hogy tenyleg szeretnel vele beszelni

2. Mindig fiatalabbakkal ismerkedik es tudha hogy aki az elejen ketelkedik az ismerkedesben, a korkulonbseg miatt az vegig fog

3. Unalmaban irt neked, de mar nem vagy opcio

2023. máj. 13. 21:02
 2/7 anonim ***** válasza:
97%
Úgy volt vele nincs esélye nálad, így nem akarta az idejét pazarolni, írkálásra.
2023. máj. 13. 21:03
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Azt hitte vmi jófej fiatal fiúkának totulálod erre meg leöregezted szinte :D

Sok 40 es pasi azt hiszi hogy még húsz éves maradt es lazán bejön a huszasoknak:D

Mikor meg szembesitve vannak azzal hogy bocs tata, akkor meg nem értik mi van mikor magukat huszévesnek hiszik de még őszen is

2023. máj. 13. 21:22
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha te ezt megemlited, akkor erezni fog, hogy nem kell neked. Vagy azt gondolja, hogy ez egy egyedi lerazo szoveg.
2023. máj. 13. 22:32
 5/7 anonim ***** válasza:
94%

Nem tetszett neki, amit írtál. Ürügyként belekapaszkodott a megjegyzésedbe.

Ha felkeltetted volna az érdeklődését, nyomult volna, hogy bizonyítsa, nem számít a korkülönbség.

2023. máj. 13. 22:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Necces egy ilyenbe belemenni.
2023. máj. 14. 00:20
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Vannak, akinek imponál a korkülönbség, és őket keresi.
2023. máj. 14. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!