Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnèk hogy jobb legyen neki ?
Ismerkedünk egy empatikus sráccal, ès azt vettem észre, hogy miután elmondja a véleményét elszègyenli magát.
Nagyon rendes, aranyos, érzelmes pasinak tartom. Ezért szimpatikus nagyon de nagyon mert ő ilyen.
Csak sajnálom is mert lehetséges, nem fogadják el szegény véleményét vagy nem tartják tiszteletben.
Fèl sokszor hogyan fogok reagálni a véleményre, de àltalában biztatni szoktam, hogy nyugodtan mond ki amit gondolsz, mond el a véleményed.
Hogyan tudnék neki segíteni ?
"Mit tehetnèk hogy jobb legyen neki ?"
Tisztában vagy vele, hogy most rakod le az alapjait negy valószínűleg élethosszig tartó kapcsolatnak?:D
Sok sikert neked:) Ne térj le erről az írányról.
Neked nőként ez kielégítő lesz hosszú távon, hogy emberünk súlyosan önbizalom hiányos?
Gondolj csak bele, amikor pl a családért, gyerekekért kéne kiállni….
Én nem szeretnék egyetlen férfi pszichológusa sem lenni….. természetesen bíztatom, emelem a társamat folyamatosan, mellette vagyok mindenben, de szerencsére tökös belevaló srác.
"Tisztában vagy vele, hogy most rakod le az alapjait negy valószínűleg élethosszig tartó kapcsolatnak?:D"
Most teszi le az alapjait az élethosszig tartó pátyolgatásnak. Vagyis nem fog olyan sokáig tartani, mert unalmas lesz, hogy csak egy felnőtt van a kapcsolatban.
Én nem nézem, hogy mi lesz akkor/ha...
Tudom, hogy ő rendes ember ès ez nekem bőven elég! Naa bum néha rájön az önbizalomhiány, akkor mi van ?
Nekem ő így szimpatikus ahogyan van.
Meg miért ne tudna kiállni mellettem? Ezt nem èrtem? Mert ő a férfi ezért mindenért ő tartsa a hátát ? Ez ostobaság!
Èn is ugyan úgy ki fogok állni mellette, még úgy is hogy èn vagyok a nő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!