Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért változott a szeretet, gyűlöletté bennem ?
Ismerkedtem egy nagyon kedves empatikus sráccal, de már valahogyan idegesít ha találkoznom kell vele.
Szabályosan nem tudok mosolyogni a közelében, amikor vele vagyok, annyira megutáltam. Eleinte alig vártam hogy találkozhassunk, kicsíptem magam, parfüm minden, most viszont nem túlzottan érdekel.
Holnap is találkoznom kell vele, de már most sík ideg vagyok ha rám mosolyog, egyszerűen felidegesít.
Valahogyan a szeretet amit érzetem átfordult gyűlöletbe.
Magam sem értem mi történt!
Talán ott lehetett a baj, hogy soha nem kaptam tőle figyelmet, meg tudjátok ilyen morzsákat dobált nekem és azzal elégedjek meg…
Csak a tényleges szeretet tud gyűlöletté átfordulni.Más esetben harag,vagy közömbösség lenne csak.
Gyűlöletet a megcsalt,az eldobott,vagy a nem viszonzott szeretet tud okozni.De azt annál erősebben és tartósabban.
Megfogalmaztad ezt már valamikor neki? Gondolom nem. Már az elején jó lenne érzékeltetni, elmondani a feleknek, hogy ki mit várna-szeretne a másiktól.
Ő valószínúleg a maga módján kedvel-szeret, de ő így tudja kifejezni önmagát, a szeretetét, míg neked más a szeretetnyelved, az igényed.
Szerintem beszéljetek erről, mert még változtatható a dolog, ha kommunikálnád az igényeidet, és nem Duli Fulit játszanál.
Akkor mégis miért akarsz vele találkozni holnap?
Mondd le a randit és keress olyat, aki bem idegesít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!