Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak azért néz mert én is nézem? Bővebben lent.
Kissé bizonytalan vagyok ez ügyben :) Ha megtetszik egy lány akkor próbálok vele szemezgetni, keresem a tekintetét. Ha viszonozza a nézést, többször is összenézünk akkor gyakran felmerül bennem a kérdés, hogy vajon csak azért néz mert én is nézem őt, vagy azért mert én is tetszem neki. :)
Elsősorban a 20-25 éves lányok véleményére vagyok kiváncsi. Ti néztek csak azért egy srácot mert ő is néz, vagy inkább kerülitek a szemkontaktust, amiből tudhatja hogy mi a helyzet?
Én alapvetően kerülni szoktam a szemkontaktust idegenekkel =)
Ha tetszik egy srác, és adott a helyzet, akkor rámosolygok, de nem kezdem el bámulni.
"ilyen kérdést a 15 évesek tesznek fel."
Ez így van.Azért még nem kéne 15 évesen nőkre hajtani.Természetesen ez a valószínűbb,hogy azért néz,mert te is nézed.Válaszreakció,és érdeklődés.
Majd ha ő néz először,és észreveszed hogy bámul,ez a bizonyosság.Néhány kivételes eset: hasonlítasz valakire akit ismer,annyira csúf vagy hogy azért néz,a viselkedésed miatt néz,mintha látott volna már de nem tud hova tenni,emlékezteted őt valakire.
Nem vagyok már 15 éves, a kérdésben szereplő korosztályba tartozom, csak picit bizonytalan vagyok.
Egyébként ha ez számít, ő nézett először, és észrevettem hogy bámul aztán néztük egymást egy darabig... Aztán később meg már én is nézegettem őt mert tetszik nekem, ő meg nézett ha én is néztem, kb ennyi...
Ha tág a pupillája, akkor bejössz neki, ha kicsi akkor nem valószínű.
Olvasd el a "Test a lélek színpada" című könyvet, találsz benne választ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!