Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elmennétek vele randizni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmennétek vele randizni?

Figyelt kérdés

(Velem hasonló korban lévő nőkhöz szólna a kérdésem. Idősebbek véleményére is kíváncsi vagyok, ők mit tettek volna ennyi idősen.)

Egy srác elhívott randizni. Tetszik is nekem, helyes. A bökkenő, hogy majdnem 5 évvel fiatalabb nálam. 20-21 körül van.

Ti, hogy álltok ahhoz, ha a srác fiatalabb, elmenjek vele?

25/N

2023. máj. 10. 21:53
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
100%

"ő is tudná, mit keres egy kapcsolatban azon felül hogy érezzük jól magunkat, ami nekem már nem elég perspektíva"

Neked van perspektívád egy kapcsolattal?:))

És mit keresel benne?

2023. máj. 14. 12:47
 32/42 A kérdező kommentje:

"ő is tudná, mit keres egy kapcsolatban azon felül hogy érezzük jól magunkat, ami nekem már nem elég perspektíva"

Mondjuk ezt nem is értettem. Nekem pl. ez a lényegi része az egésznek, hogy jól érezzem magam vele.

2023. máj. 14. 13:27
 33/42 anonim ***** válasza:
74%

El.

Egy próbát megér.

2023. máj. 14. 17:00
 34/42 anonim ***** válasza:
100%

""ő is tudná, mit keres egy kapcsolatban azon felül hogy érezzük jól magunkat, ami nekem már nem elég perspektíva"

Neked van perspektívád egy kapcsolattal?:))

És mit keresel benne?"

Szerintem elég egyértelmű, hogy a kapcsolat NEM CSAK abból áll hogy összejárunk és programokat csinálunk "jól érezzük magunkat". Ez a randizás, ha hosszúra nyúlik, akkor barátság extrákkal vagy mi erre az eufemizmus.

A kapcsolat fontos lába a közös jövőkép, hogy egymás életének részei lesztek. Hasonló értékrend, közös tervek, nem csak léteztek párhuzamosan egymás mellett, hanem építetek együtt valamit,ami ti vagytok. Lehet ilyen terv egy közös ház, család, gyerekek, házasság, néha közös hobbi vagy vállalkozás is, de lényegében egymásra számíthattok bármikor, társakká váltok. Ez a hosszútávú komoly, felnőtt kapcsolat.

Amiben ez nincs benne csak a jól érezzük magunkat, az ilyen tini kapcsi vagy céltalan barátság extrákkal, vagy sorozatkapcsolat mindenféle komolyabb kilátás nélkül.

2023. máj. 24. 08:13
 35/42 NTBS ***** válasza:
52%
Adj egy esélyt neki, ha eddig nem tetted.
2023. jún. 2. 06:52
 36/42 anonim ***** válasza:
100%
Na mi lett,miért emelted ki?
2023. jún. 23. 22:50
 37/42 anonim ***** válasza:
55%

Ebben a korban általában elég nagy az értelmi érettség különbség azonos életkor esetében is.

Általában egy 20 éves fiú értelmi érettségi szintje kb. mint egy 15 évesé, ezzel szemben egy 25 nő értelmi érettségi szintje kb. mint egy 30 évesé.

Ha így nézed akkor ez elég nagy különbség, annak ellenére, hogy az életkor különbség nem tűnik soknak.

Ez a nagy általánosság, természetesen vannak kivételek mindkét nemből.

Javaslatom egy hosszabb beszélgetés, több témakört is érintve, ezután körülbelül meg lehet határozni, hogy kb. ki milyen érettségi szinten áll életkortól függetlenül.

2023. jún. 24. 06:45
 38/42 anonim ***** válasza:

37es ez most tenyleg érdekel hogy jön ki a matek. A 20 éves fiú értelmi szintje, olyan, mint a 15 éves fiúé? És mennyi a 15 éves fiú értelmi szintje?

A 25 éves nő értelmi szintje annyi mint egy 30 éves nőé? És a 30 éves nőé mennyi?

5 évig stagnál az értelmi szint?

2023. jún. 24. 09:26
 39/42 Noren1989 ***** válasza:
100%

#38, 37 szerintem nemek közti összehasonlítàst csinàlt.

20éves fiú = 15éves làny

25éves nő = 30éves férfi.

Úgy vélem, erre gondolhatott a költő.

2023. jún. 24. 09:35
 40/42 anonim ***** válasza:
Találkoztatok?
2023. jún. 24. 10:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!