Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmennétek vele randizni?
(Velem hasonló korban lévő nőkhöz szólna a kérdésem. Idősebbek véleményére is kíváncsi vagyok, ők mit tettek volna ennyi idősen.)
Egy srác elhívott randizni. Tetszik is nekem, helyes. A bökkenő, hogy majdnem 5 évvel fiatalabb nálam. 20-21 körül van.
Ti, hogy álltok ahhoz, ha a srác fiatalabb, elmenjek vele?
25/N
Én is hasonló helyzetben vagyok. Igaz, nálad fiatalabb vagyok, de én is már dolgozom és eltartom magam, a srác még sose dolgozott, a szülei pénzén tanul még egyetemen. Valahogy én már egy hasonló élethelyzetű férfit képzelek el magam mellé aki már dolgozott, nem egy fiút, mint pár éve. Pedig köztünk csak 2 év van.
Nekem minden kisfiús, önállótlan dolog nagyon vágyromboló, legyen az főzni nem tudás, szülei tartják el stb.
23N és 21F
Nézd, én nehezen tartom elképzelhetőnek, hogy ez működhet, nemcsak a korkülönbség, hanem az élethelyzet miatt. De nekem is volt 21 éves egyetemistaként 28 éves dolgozó párom (én vagyok a nő), és működött. Félállásban dolgoztam is egyetem mellett, volt ösztöndíjam, szóval nemcsak a szüleim meg a párom pénzéből éltem, de nyilván azért besegítettek. Szóval nem biztos, hogy tök ördögtől való dolog, ez a két felen múlik.
Ha nincs más potenciális jelölt a láthatáron, akkor ha tetszik, egy randit megérhet a dolog. Akkor meglátod, milyen valójában, hogyan gondolkodik, hogyan él. Lehet, hogy végigdolgozza a nyarakat, emiatt csak részben tartják el a szülei. Az sem mindegy, mennyi van hátra az egyetemből. Ha ez lesz az utolsó féléve, tök kibírható, ha még 5 évig akarja koptatni az iskolapadot úgy, hogy semmit nem dolgozik, az megint más.
Szóval én adnék egy esélyt, egy randi, egy kávé valahol nem egy lánykérés. Maximum nem lenne második.
24 vagyok párom nemrég lett 20.
Elmentem vele nem érdekelt a kora. Sokkal értelmesebb, mint a tőle 5-7 évvel idősebb exeim. Szóval egy esélyt mindenképp adj a dolognak!
21-es, csak kíváncsiságból. Akkor minek vagy vele? Szerencsétlen srác meg nem is tudja, hogy nem tekintesz rá férfiként. Szerintem ez szomorú.
22-es, méég 2 féléve van egyetemen. Értelmesnek mondjuk értelmes. Ösztöndíja mindig van, de gyűjti. Azt mesélte, hogy mindig elkölti nyáron fesztiválokra. :D Év közben nem bulizik egyébként. Inkább konditerembe jár és tanul. Mondjuk tetszik is benne, hogy sportos, oda figyel mit eszik.
15: Mi nem költöttünk semmit akkoriban randin.
Nem is vettünk mást, sem akkor, sem később, mint amiket már ált. isiben is meg tudtunk venni.
Te is tudtál venni a közértben egy kólát egyetemen is, nem?
Vagy haza tudtad vinni őt egy szendvicsre, rántottára.
21-es vagyok. Vicces, hogy ugyanazért kiakadsz rám, kérdező :D
Pedig csak leírtam, hogy érzek és te is így érzel hasonló kétségekben. Gondoltam, megnyugtat majd, hogy nem vagy egyedül ezzel az érzéssel. De kívülről ugyanazt már elítéled. :D
Egyébként sehol sem írtam, hogy vele vagyok. Azt írtam, hogy hasonló helyzetben vagyok, mint te. Ezek szerint te vele vagy?
Baráti társaságban ismertem meg, ezért vagyok nagyon óvatos, mert nem akarom szétrombolni a dolgokat. Elhívott négyszemközt randizni, de én eléggé bizonytalan vagyok, a társaság és házi nyúl hatás miatt fokozottan. Persze előny, hogy ismerem, hogy jó ember, de korábban is eljátszottam a gondolattal, és ott is éreztem a különbséget. Én már olyan kapcsolatot keresek, aminek van jövője, amiből házasság, család lehet. Neki nincs sok tapasztalata, és még inkább érződik eltartottnak, mint önálló felnőttnek. Amíg én is diák voltam hasonló helyzetben, addig ez teljesen jó volt, nem is kerestem magam mellé "felnőtt férfit". Hiába a kis korkülönbség, szerintem ez elég nagy életvitelbeli eltérés most már.
Úgyhogy válaszolva a vádjaidra, nem, nem hitegetem. Elmentem vele kettesben beszélgetni, mert eddig nem nagyon volt rá alkalmunk nyugodt körülmények között, diszkréten. És ott elmondtam ezeket neki. Persze ő meg erősködött, hogy mennyire hasonlítunk, meg legyek lazább, ne görcsöljek ennyire rá a témára. Úgyhogy a kérdés a részéről nyitva áll, de én nem közeledtem azóta, inkább baráti szinten meghagynám a dolgot. Lehet, hogy 1-2 év múlva már pont beérne (kis tapasztalattal, ő is tudná, mit keres egy kapcsolatban azon felül hogy érezzük jól magunkat, ami nekem már nem elég perspektíva) és akkor meg már én is úgy érezném, hogy működne. De jelenleg nem vagyunk azonos szakaszban ilyen szempontból, és én úgy gondolom, hogy az fontos alap ahhoz, hogy egy kapcsolat működjön.
Szívesen fogadok tanácsokat, tapasztalatokat.
23N
29-es. Írásban máshogy jön át. Nem akadtam ki. Ne is annak vedd. Szimplán kíváncsiságból kérdeztem, de értem ha rádförmedősnek hatott.
Szerintem egy beszélgetés alapján ne skatulyázd be. Simán lehet, hogy nem vagytok azonos szakaszban, ugyanakkor szeretne ő is ebben a szakaszban lenni, mint te. Segíts neki inkább, ha tényleg tetszik.
Csak azért mondom, mert törtem már össze egy fiú szívét a: "Legyünk csak barátok." mondattal. Később tudtam meg, hogy jó fél évig depressziós volt szegény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!