Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy ne feszengjek a randikon?
Figyelt kérdés
Nagyon nyitott vagyok, extrovertált személyiségem van, a barátaimmal és ismerőseimmel könnyen szót tudok váltani. Mégis a randikon mindig szorongok. Valamiért nyomaszt a dolog, hogy abban a pillanatban az a személy, aki tetszik nekem csak rám és csak engem figyel, pedig ennek örülnöm kéne. Mit tudok tenni ez ellen? Hogyan tudnék feloldódni? Lehet, hogy szociális fóbiám van, ha idegen helyen, idegen emberek között szorongok?
20/L
2023. máj. 9. 14:27
11/11 anonim válasza:
"Akivel nem vagy oldott az nem véletlen van."
Nem hát. Csak többségében tőlem függ, nem a másiktól. Ez a "ha szerelmes vagy, a kakija is rózsaillatú" dolog a valóságban nincs.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!