Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak, hogy ne feszeng...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy ne feszengjek a randikon?

Figyelt kérdés

Nagyon nyitott vagyok, extrovertált személyiségem van, a barátaimmal és ismerőseimmel könnyen szót tudok váltani. Mégis a randikon mindig szorongok. Valamiért nyomaszt a dolog, hogy abban a pillanatban az a személy, aki tetszik nekem csak rám és csak engem figyel, pedig ennek örülnöm kéne. Mit tudok tenni ez ellen? Hogyan tudnék feloldódni? Lehet, hogy szociális fóbiám van, ha idegen helyen, idegen emberek között szorongok?

20/L

2023. máj. 9. 14:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
Egyszerre nem tudsz extrovertált és szoringó lenni?
2023. máj. 9. 14:52
 2/11 anonim ***** válasza:
36%
Nah ezt jól leírtam 🤣 Nah, nekem volt szociális fóbiám, ez nem az. Te csak szimplán zavarban vagy randin.
2023. máj. 9. 14:54
 3/11 A kérdező kommentje:
Értem, esetleg le tudnád írni, hogy a szociális fóbiád hogyan mutatkozott, milyen jelei voltak?
2023. máj. 9. 14:55
 4/11 anonim ***** válasza:
76%
Menjetek el beülős helyre és igyatok valamilyen italt. Ettől nem lesz senki alkoholista, ez teljesen normális dolog a randizós kultúrában, hogy beültök valahová és megisztok pár óra leforgása alatt pár italt, mondjuk egy-két pohár bort, vagy amit szeretsz. Elmúlik a szorongás egyből.
2023. máj. 9. 15:05
 5/11 anonim ***** válasza:
80%
Alapból ha emberek közé mentem rosszul éreztem magam, mintha mindenki engem figyelne, nyomasztó volt, fizikai tüneteim is voltak. Szaporább szívverés, szédülés, ilyesmik.
2023. máj. 9. 15:08
 6/11 A kérdező kommentje:

4: Beülős helyre mentünk, de csak kávéztunk, mert utána vezetett. Igazából nem a hely vagy az emberek miatt érzem szarul olyankor, hanem maga a tény hogy "úr Isten, randi" rémíthet meg, ahogy az első válaszoló is leírta, zavarba jövök. De fogalmam sincs hogyan küzdjem le ezt.

5: Basszus, nagyon sajnálom:( Igen, nekem is volt olyan még amikor Budapestre költöztem, hogy egyszerűen kellemetlenül éreztem magam mondjuk tömegközlekedés közben. Folyton a földet néztem, nem mertem az emberek szemébe nézni, kerültem a szemkontaktust, és észrevétlenül rágtam a számat közben. Tényleg olyan volt mint ahogy leírtad: mintha mindenki nézne. De mára már megszoktam és nem stresszelek rajta.

2023. máj. 9. 15:19
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Már nekem is jobb, de csajok közelében még most is előfordul..
2023. máj. 9. 15:26
 8/11 anonim ***** válasza:
50%

Akivel nem vagy oldott az nem véletlen van. Vagy pqlástolja hogy nem tetszel miközben úgy tesz mintha tetszenél, vagy titokban párja van stb valami nem stimmel a másikkal.

Vagy szimplán nem vagy vele egy hullámon. Nem a te embered

2023. máj. 9. 16:40
 9/11 anonim ***** válasza:
Unicum.
2023. máj. 9. 17:57
 10/11 A kérdező kommentje:
az unicumtól hányni szoktam:(
2023. máj. 9. 17:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!