Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy ne feszengjek a randikon?
Nagyon nyitott vagyok, extrovertált személyiségem van, a barátaimmal és ismerőseimmel könnyen szót tudok váltani. Mégis a randikon mindig szorongok. Valamiért nyomaszt a dolog, hogy abban a pillanatban az a személy, aki tetszik nekem csak rám és csak engem figyel, pedig ennek örülnöm kéne. Mit tudok tenni ez ellen? Hogyan tudnék feloldódni? Lehet, hogy szociális fóbiám van, ha idegen helyen, idegen emberek között szorongok?
20/L
4: Beülős helyre mentünk, de csak kávéztunk, mert utána vezetett. Igazából nem a hely vagy az emberek miatt érzem szarul olyankor, hanem maga a tény hogy "úr Isten, randi" rémíthet meg, ahogy az első válaszoló is leírta, zavarba jövök. De fogalmam sincs hogyan küzdjem le ezt.
5: Basszus, nagyon sajnálom:( Igen, nekem is volt olyan még amikor Budapestre költöztem, hogy egyszerűen kellemetlenül éreztem magam mondjuk tömegközlekedés közben. Folyton a földet néztem, nem mertem az emberek szemébe nézni, kerültem a szemkontaktust, és észrevétlenül rágtam a számat közben. Tényleg olyan volt mint ahogy leírtad: mintha mindenki nézne. De mára már megszoktam és nem stresszelek rajta.
Akivel nem vagy oldott az nem véletlen van. Vagy pqlástolja hogy nem tetszel miközben úgy tesz mintha tetszenél, vagy titokban párja van stb valami nem stimmel a másikkal.
Vagy szimplán nem vagy vele egy hullámon. Nem a te embered
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!