Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek,Tinderen matchaltem a volt barátnőm egyetemista lányával?
32 évesen összejöttem egy akkor 38 éves lányát egyedül nevelő nővel
öszeköltöztünk kb 2 évig éltünk együtt,majd szétmentünk.
Azóta eltelt 4,5 év és a napokban matchaltem tinderen egy fiatal egyetemista csajjal.
Totál nem esett le akkor,hogy az akkori exem lánya csak miután,mondta hogy kinek a lánya annyira megváltozott.
Rám írt,hogy emlékszek-e rá? Már régóta gondolkozott hogy rám ír,hogy mi van velem.
Nem e lenne kedvem találkozni,beszélni,hogy mi történt az évek alatt.
Úgyhogy belementem a találkozóba de kissé aggódok is miatta.
Hímringyó.
Család női tagjai használgatnak téged, semmi tartás.
Még jooo, hogy mindenki másképp reagál :-).
Egyébként én fordítva jártam régebben.
35é voltam, összejöttem egy 23é lánnyal, felmentem hozzá este 6-kor, fél 7-kor felhívta az unokahuga, hogy bajban van, erre a lány mondta hogy elszalad, mindjárt jön, várjam meg. Aztán hazajött a mamája, 45é, atomjó. Csinált nekem KV-t, majd felhívta a lánya, hogy mégse jön még haza. Erre az anyja mászott rám, de szó szerint. Köpni-nyelni nem tudtam de brutál finom volt vele. Aztán este 11-kor tipli haza.
Te idióta vagy,ha ebbe szexet látsz.
Hogy lehet ennyi hányinger férfi..
Alap,hogy bármilyen is volt egy kapcsolat,ha 20 év telne el,sem illene kikezdeni vele..
Még akkor is,ha ő hív el.
Visszakellett volna utasítanod.
" 9/29 A kérdező kommentje:
Azért ez túlzás amit írtok, csak megiszunk egy kávét és beszélgetünk.
máj. 8. 13:01"
😉☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!