Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tartotok rámenősnek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tartotok rámenősnek egy csajon?

Figyelt kérdés
Hogyan viselkedik?

2023. máj. 7. 11:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
65%
De elhuzza magát, látod rajta, érzed rajta hogy lefagy?
2023. máj. 7. 13:45
 12/21 A kérdező kommentje:
Mikor megöleltem vissza ölelt, de így random megpuszilni nem mertem még. Pont ettől tartva, hogy elhúzza magát. De amugy szoktunk puszit adni egymásnak köszönéskor és búcsúkor.
2023. máj. 7. 13:50
 13/21 A kérdező kommentje:
* de az olyan alap köszönéskor és elköszönésnél szerintem.
2023. máj. 7. 13:51
 14/21 anonim ***** válasza:
88%
Hát az ölelés belefér, de hogyha látod a közömbös/negatív reakciót, akkor többet ne tedd. Viszont én nem értem miért puszilgatnád, ölelgetnéd hogyha neki csak barát vagy. Azt várod, hogy rád szóljon, hogy fejezd be, vagy hogy rád fanyalodjon? Miért nem lehet elfogadni, hogy többet nem szeretne, vagy ha szeretne, akkor miért nem lehet megvárni míg ő kezdeményezz?
2023. máj. 7. 13:59
 15/21 anonim ***** válasza:
Ha látod, h nincs ínyére a dolog, erőszakos vagy kérdező!
2023. máj. 7. 14:04
 16/21 A kérdező kommentje:
Akkor inkább kihagyom, nem akarok beégni.
2023. máj. 7. 14:08
 17/21 anonim ***** válasza:
89%
Jobb lenne, ha nem is barátkoznál vele, mert többet érzel... Ha nem teszed meg, akkor szenvedni fogsz míg ő éli az életét más nőkkel előtted akár.
2023. máj. 7. 14:09
 18/21 A kérdező kommentje:
Csak nem értem, minek találkozgat velem? Meg minek keres?
2023. máj. 7. 14:13
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Lol, mert barátnak tart. Azért.

Vagy megfektetne egyszer-párszor, ha felajánlod magadat, de többet nem szeretne tőled. Megéri barátkozni vele? Szerintem nem.

2023. máj. 7. 14:15
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem tapasztaltam még, hogy egy nő rámenős volt velem. Tehát aki tetszett, eddig minden esetben én voltam a kezdeményezőbb, domináns fél. Volt olyan, hpgy az elsőblépést, vagy egy következő lépcsőfokot a nő tette meg ismerkedés során, de sosem volt ez olyan, amit én ne akartam volna ugyanúgy.

Voltak olyan esetek, amikor éreztem, hogy egy nő kiemelt figyelmet szentel nekem, de én egyértelműen nem akartam tőle semmit. Ezeket a helyzeteket gyorsan leszereltem. Elmentem, kerültem őket. Rossz helyzet mikor olyan kezd el szarakodni velem, aki már az aurájával irritál.

Szóval ja... ha valaki elutasítja a közeledésedet, akkor nagy eséllyel nem trtszel neki, továbbléphetsz.

2023. máj. 8. 00:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!