Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Még csak kétszer találkoztam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még csak kétszer találkoztam a lánnyal, meglephetem a vonatánál vagy túl rámenősnek tűnnék?

Figyelt kérdés
Megkedveltem már két randi után, de próbálok higgadt maradni, hogy ne kapkodjak el semmit, viszont a héten nem tudtunk találkozni, és annyit tudok h melyik vonattal megy haza. Szívesen meglepném, de mivel még nagyon az elején járunk, nem biztos hogy jó ötlet
2022. máj. 6. 11:50
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
90%
Nem ismerjük a lányt, így én magamból indulok ki. Nem örülök az ilyen meglepeteseknek.
2022. máj. 6. 11:51
 2/23 anonim ***** válasza:
89%
Én sem örülnék neki, a jó szándékod ellenére tolakodásnak érezném.
2022. máj. 6. 11:54
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez még korai, szerintem az ilyen dolgokat halaszd - sőt elvárás is lesz, sok esetben - későbbre. Két randi után ez kicsit még így olvasóként is "stalker" viselkedésnek hat, hogy így követed, hogy mikor jön haza, mikor ér oda. Oké, messziről ezt meglehet tenni, hogy gondolsz rá, hogy "na, most ért haza", esetleg aggódsz az utazása miatt, de odamenni? Taktikai öngól!
2022. máj. 6. 11:54
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
eszedbe ne jusson
2022. máj. 6. 11:55
 5/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, nyilván én sem ismerem annyira, hogy el tudjam dönteni. ezért inkább megvárom akkor hogy rendesen találkozzunk.
2022. máj. 6. 11:55
 6/23 A kérdező kommentje:
kellemetlenül érzem magam most :D el is felejtettem az ötletet!
2022. máj. 6. 11:56
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Ne tedd. Ez ijesztő.
2022. máj. 6. 11:58
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Még ezt a kérdést is töröltesd
2022. máj. 6. 11:59
 9/23 anonim ***** válasza:
88%
De egyébként ezt legközelebb elmondhatod neki. Én legalább is örülnék, ha elmondanád az érzéseid.
2022. máj. 6. 12:05
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Az mindenesetre tök jó, hogy elgondolkodtál a kérdésen, és hajlasz rá, hogy figyelembe vedd a válaszolók véleményét.

Amúgy egyetértek az előttem szólókkal.

2022. máj. 6. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!