Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Még csak kétszer találkoztam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még csak kétszer találkoztam a lánnyal, meglephetem a vonatánál vagy túl rámenősnek tűnnék?

Figyelt kérdés
Megkedveltem már két randi után, de próbálok higgadt maradni, hogy ne kapkodjak el semmit, viszont a héten nem tudtunk találkozni, és annyit tudok h melyik vonattal megy haza. Szívesen meglepném, de mivel még nagyon az elején járunk, nem biztos hogy jó ötlet
2022. máj. 6. 11:50
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
17%

Én kimennék, hogy 10-15 percet vele legyek indulás előtt. Ha tényleg szimpatikus vagy neki, akkor örülni fog neked. Ha meg nem örül, akkor nem is érdemes szerintem több energiát beleölni a dologba.

Mennyire érzed azt, hogy két találka után szimpatikus lettél neki?

2022. máj. 6. 12:14
 12/23 anonim ***** válasza:
86%

"Ha meg nem örül, akkor nem is érdemes szerintem több energiát beleölni a dologba."

Miért ne lenne érdemes? Az udvarlásnak/"összejövésnek" van egy dinamikája, amit nem érdemes megtörni vagy siettetni. Ami az első két randi után ciki, az fél év együttjárás után a világ legaranyosabb gesztusa, vagy éppen fordítva. Ez már csak ilyen.

2022. máj. 6. 12:17
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Én örülnék neki. Persze, ha említette, hogy melyik vonattal megy, ha te deritetted ki akkor valóban ijesztő. Viszont ha mondta, akkor szerintem ez egy tök jó meglepi.
2022. máj. 6. 12:31
 14/23 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek a sok segítőkész választ, sokat segít, hogy józanabbul lássam a dolgot.

egyébként a talik jól sültek el, úgy látom szimpatikus vagyok neki, természetesen ő is nekem. viszont ahogy megismertem, egy visszafogottabb lánynak tűnik, semmi szükség arra hogy ilyen magán dolgokból én bármit is kikövetkeztessek.

az időpont igazából csak szóba jött, nem éreztem benne utalást az ő részéről, igazából én is csak érdeklődtem, hogy mit fog csinálni...

2022. máj. 6. 12:43
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez így még túl tolakodó lenne.
2022. máj. 6. 12:53
 16/23 A kérdező kommentje:
köszi a válaszod, neked is ment a pipa. szegény lánynak most miattatok hiányozni fogok!
2022. máj. 6. 13:14
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Inkább hiányozz neki pár napig, minthogy nyomulós creepy alak légy.
2022. máj. 6. 13:26
 18/23 anonim ***** válasza:
81%
Valakinél ez nyomulás, van akinél pedig kedves gesztus.
2022. máj. 6. 13:31
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg kérdezd meg tőle, hogy kikísérd-e. Ez még mindig jobb, mint váratlanul odaállitani.
2022. máj. 6. 13:45
 20/23 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, a válaszokat ne vedd készpénznek, elég frusztrált mísz p...ák írtak ide többnyire.
2022. máj. 6. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!